azabaite parašė:
Na jos hormoninės , turėtų padėti sustabdyti trumpėjimą, arba atstatyti
Atsistatyti tai tikrai ne atsistatys. Stebuklų nebūna.
azabaite parašė:
Atsistatyti tai tikrai ne atsistatys. Stebuklų nebūna.
azabaite parašė:
neteko girdėt kažkaip apie sustabdyma, kad yra tablečių, na gal ir yra
kažkaip su pirmu neštumu nesiūle nieko pan taiva ir įdomu
Lapuote parašė:
Logistinis klausimas![]()
Ar vaiko vystymo stalas ir visa kita, kas reikalinga pervystymui, turi buti vonio…
Mano draugė turi pasistačiusi vystymo stalą miegamajam prie lovytės ir visai patogiai sukasi. Neprausia prieš kiekvieno pamperso keitimą, bet kai prausia, nuo vonios ten keli žingsniai ir nesudaro problemų
Lapuote parašė:
Logistinis klausimas![]()
Ar vaiko vystymo stalas ir visa kita, kas reikalinga pervystymui, turi buti vonio…
Pirmąja dukrą rengdavau ant vystymo stalo, padėto ant livelės kambaryje, antrąją vonioje ant skalbimo mašinos. Skirtumo nepastebėjau, abi jautėsi gerai 🙂
rožine parašė:
neteko girdėt kažkaip apie sustabdyma, kad yra tablečių, na gal ir yra![]()
kažkaip su pirmu neštumu nesiūle nieko pan taiva ir įdomu![]()
Na aš nežinau, daktarė išrašė...Tai va įdomu apskritai tokia situacija ar labai grėsminga
azabaite parašė:
Na aš nežinau, daktarė išrašė...Tai va įdomu apskritai tokia situacija ar labai grėsminga
šeip patys apsitraukimai taip gali išsaukti priešlaikini, o jei dar kaklelis trumpeja tai juolab
neguldo i stacionarą? bet jei skyrė vaistų gal nera kritine riba ir bus viskas gerai išnešiosit kiek reikia
Ne neguldo, šiaip tik sakė kad turėčiau pagulėti, nebedirbti, nors ir ne fizinis darbas, bet emocijos...Bet nedirbti dabar negaliu, kaip tik planuoju per šį mėn pasibaigti darbus,dabar 28sav man. Tai va tikrins vėl po dviejų sav. Sakė turiu daryti viską kad nesusitraukinėtų pilvas, bet kad sunku atrasti kas iššaukia tą susitraukinėjimą, manau taip jau išpuolė man...
azabaite parašė:
Ne neguldo, šiaip tik sakė kad turėčiau pagulėti, nebedirbti, nors ir ne fizinis darbas, bet emocijos...Bet nedirbti dabar negaliu, kaip tik planuoju per šį mėn pas…
Bent man nieks nepadeda ar guliu ar vaikštau vistiek visa suakmeneju 🤦♀️ tokia fiziologija matyt
azabaite parašė:
Aš su pirmu nėštumu panašiu metu turėjau sutrumpėjusį kaklelį. Guldė į ligoninę dėl gresiančio priešlaikinio, pagulėjau kelias dienas (neatsimenu, ar kokias tabletes ten davė, bet gal kažkokius vaistus turbūt turėjo duot), paskui paleido ir išnešiojau iki galo. Taip kad nepanikuokit. Kaip ir gydytoja sakė - daugiau ramybės, poilsio, pogulio. Aš tai tada turbūt prisižaidžiau su per dideliu fiziniu krūviu - aij, galvojau, aš čia viską galiu kilnot, nešiot (tada darėmės remontą) - tai ir nepatiko pilvukui. Šįkart jau daug labiau save saugau.
O dėl apiprausimo ir vystymo, tai aš viską darydavau vonios kambaryje, ir dabar taip darysiu. Vystymo lenta būdavo ant skalbyklės arba ant pačios vonios (vonios kraštai lygūs ir platūs, tai tikrai gerai laikosi mano atveju). Bet šiaip nematau didelio skirtumo ar vonioje ar kambaryje, kaip kam patogiau, kaip vietos yra. Dargi kai jau bus leliukas, galėsit pasibandyt realiai tuos variantus ir nusistatysit, kas kam patogiau.
Ačiū už patarimą, na taip aš irgi pvz pati jaučiuosi gerai, tai gal ir persistengiu truputi, su lakstymais visur, į sportą dar einu ir t.t. Atrodo kai gerai jautiesi, kam čia tą tempą mažinti, tai tubūt su šituo sunkiausia susitaikyti
Nors man tas apsitraukinėjimas jau senai, gal nuo 19sav yra, bet tada su kakleliu buvo viskas ok. Tai pamėginsiu pasisiilsėt kiek išeis ir su tais vaistais pažaist...
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai