IngaKns parašė:
Nu jooo, kaina juokinga, nes vien ta isofixo sistema apie 100 eurų kainuoja.. 🤔 😀 🙈
Taigi va! Galvoju lb geras pasiulymas, tik kazi ar nepabyres viskas po pirmo naudojimo 🙈🙊😨
IngaKns parašė:
Nu jooo, kaina juokinga, nes vien ta isofixo sistema apie 100 eurų kainuoja.. 🤔 😀 🙈
Taigi va! Galvoju lb geras pasiulymas, tik kazi ar nepabyres viskas po pirmo naudojimo 🙈🙊😨
Mamos, ar vedate savo maziukus pas gydytoja kasmenesiniam vizitui? Mums pirmadieni 8 men vizitas, taciau kazkaip neramu pasidare del gripo, kad neapsikrestu. Galvoju ar vest, ar praleist. Mes privacioj klinikoj, ten tiek zmoniu nebuna, bet vistiek serganciu bus. Kazkaip vasari vedziau ir nebijojau, o dabar gripo issigandau😁
Ganbei parašė:
Mamos, ar vedate savo maziukus pas gydytoja kasmenesiniam vizitui? Mums pirmadieni 8 men vizitas, taciau kazkaip neramu pasidare del gripo, kad neapsikrestu. Galvo…
Jei visus skiepus turit, nesergat, tikrai nematau prasmes eiti tokiu metu. Mums sake ateiti apie geguze, jei viskas gerai.
Ganbei parašė:
Mamos, ar vedate savo maziukus pas gydytoja kasmenesiniam vizitui? Mums pirmadieni 8 men vizitas, taciau kazkaip neramu pasidare del gripo, kad neapsikrestu. Galvo…
Mes neejom 7mėn.nes sake ner ko jau eiti kas menesi. 8mėn eisim nes kraujo priduot reikes. O tada tik 1metu.
simi007 parašė:
Gal kuri domejotes sia auto kedute, o gal ir turit?
https://www.e-vaikas.lt/autokedute-lionelo-bastiaan-360deg-isofix-0-36-kg.html
Na tikrai idomus variantas.Daruge jau 5 metus turi milly safe ir nera didele kaina sake viskas ok. Aisku vaiko saugumas pirmoj vietoj, bet ir taip yra kur leist pinigus ir po 400 nesinori moket, o to aukso viduriuka sunku surast kol neisbandai. Jei sugalvosit nusipirkti parasykit ivertinima savo.
Aš tai dar apie maitinimą - tos, kurios maitinat mp ir primaitinat jau ne vieną kartą dienoj - ar pavyksta pamaitinti tik košės ir viskas, nebeduot mp tam kartui?
Nes maniškė nesvarbu ar 60g ar 120g košės suvalgo - vis tiek pirštas burnoj ir nenurimsta kol negauna mp. Aš kito maisto grūdinės/daržovių/ vaisių košės duodu jau 3k dienoj, ir galvojau pietų mp nuimti, nu bet prašosi ir viskas 🤨
Ganbei parašė:
Neveskite, nėra būtina kai nėra skiepų
mes buvome sausį, kai buvo 6mėn, o dabar liepė ateiti tik kovo antroje pusėje 🤷♀️
zivile_p parašė:
Aš tai dar apie maitinimą - tos, kurios maitinat mp ir primaitinat jau ne vieną kartą dienoj - ar pavyksta pamaitinti tik košės ir viskas, nebeduot mp tam kartui?
…
Na mano tai apie 200g suvalgo kažkur ir pieno neprašo. Gali tada tris valandas nieko nevalgyt po košės.
zivile_p parašė:
…
Aš po kiekvieno valgio duodu ramios arbatėlės. Iš pradžių truputį pasaldinau, o kai įprato po maišto negauti MP tinka ir nesaldinta bet atradau tai kad gėrimas turi būti šiltas tada geria puikiai. Pienukas tik tarp 3 pagrindinių valgymu, realiai prie visus miegelius (pietų, pavakario, ir nakties).
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai