Jolita931 parašė:
Mes dabar ji tik nusipirkome tai per sniegą dar neteko važiuoti su juo. O modeliukas tokį ėmėm
Na ratai tai tokie konkretus atrodo, tai turėtų gerai važiuot, pas drauge kitoks
Jolita931 parašė:
Mes dabar ji tik nusipirkome tai per sniegą dar neteko važiuoti su juo. O modeliukas tokį ėmėm
Na ratai tai tokie konkretus atrodo, tai turėtų gerai važiuot, pas drauge kitoks
Jolita931 parašė:
Chorome dlx? Kokia kedute ir koks lopsys tinka? As maciau uk akcija kaip tik dabar
Laukiu parašė:
Chorome dlx? Kokia kedute ir koks lopsys tinka? As maciau uk akcija kaip tik dabar
Joie litetrax 4 air modeliukas vadinas. Čia yra vien sportinukas, nesikeičia į kokią kitą dalį. 🙂 Aš pati turėjau iš Tutis 3 in 1 tai tik lopsys patiko ir ji antram vaikui panaudosime. 🙂
MarEdit parašė:
Sveikos. Pasirodykit savo 18 savaiciu pilvukus. Ypac idomu, kiek matosi toms, kurios sveriat 77-79kg, o ugis mazdaug 165-167.
Jolita931 parašė:
Nu va mano gražuolis ne 18 sav bet 22 atrodo taip ☺️
vau, koks didelis jau..gražiai atrodote
o koks pačios svoris?
nestukenykstuke parašė:
Sveikos busimos mamytesSi karta su klausimu, ar planuojate, ir kada, eiti i nesciuju kursus? na nezinau kaip tiksliai vadinasi jie, bet kazkas panasaus
Aktua…
Sveiki, šis klausimas ir man aktualus😉 dar pati nesidomėjau,bet jei kas žinosite ką nors, informuokit😊
nestukenykstuke parašė:
Sveikos busimos mamytesSi karta su klausimu, ar planuojate, ir kada, eiti i nesciuju kursus? na nezinau kaip tiksliai vadinasi jie, bet kazkas panasaus
Aktua…
Apie 30sav. eisim su vyru. Ten parasyta buvo, kad mazdaug nuo 30sav. registruotis, kad neuzsimirstu info
Jolita931 parašė:
Nu va mano gražuolis ne 18 sav bet 22 atrodo taip ☺️
Labai gražiai atrodote
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai