katyte2 parašė:
Espiro sonic man ratai permazi
Visai toks fainas atrodo, ne tokie ir mazi ratai
katyte2 parašė:
Espiro sonic man ratai permazi
neringa7709 parašė:
Sveikos, as biski ne i tema... ar kuri turite migrena su aura? Nuo 2015 metu man 5 priepuolis ir tik dabar supratau kad tai gali but migrena. Nutirpsta viena kuno i…
Sveiki, gal kiek nuraminsiu, tikiuosi Jums nieko rimto. Man iki nėštumo per metus buvo 4 tokie priepuoliai su vienos kūno pusės tirpimu, akyse mirgėjo, o vėliau prasidėdavo galvos skausmas. Atlikus visus tyrimus pasakė, kad tikrai migrena su aura. Tai manau per daug nestresuokit anksčiau laiko, sėkmės 🙂
Eziukas parašė:
As labiau noriu tokiu kaip tutis ratu
Ar yra mažylių migdomų/miegančių savo lovytėje? Maniškis visaip ritinėjasi skersai išilgai, ropinėja ir su galva tarkuoja grotas... Pusę nakties tik bum bum bum. .. Ką daryti? Ar padeda tos apsaugos lovytei? Anksčiau galvojau, kad visiškai nereikalingas daiktas, bet dabar, panašu, teks atsiprašyti ir nusipirkti
įsivaizduoju, kad greitu metu šis etapas nepasibaigs.
NomedaS parašė:
Ar yra mažylių migdomų/miegančių savo lovytėje? Maniškis visaip ritinėjasi skersai išilgai, ropinėja ir su galva tarkuoja grotas... Pusę nakties tik bum bum bum. ..…
Maniskis nuolat vakarais ritinejasi visoj lovoj kol isipatogina😹😹 migdau savo lovoje , kartais ridenimaisi uztrunka 20min kartais 5min , poto perkeliu i lovyte ji. Nakti girdziu kaip dauzosi besivartydamas , bet apsaugeliu nededu
NomedaS parašė:
Ar yra mažylių migdomų/miegančių savo lovytėje? Maniškis visaip ritinėjasi skersai išilgai, ropinėja ir su galva tarkuoja grotas... Pusę nakties tik bum bum bum. ..…
Mano ir ritinejas po visą lova,naktį ir girdžiu bum bum,ir galvoju apie apsaugeles nes issibudina be bumsedamas 🙂
NomedaS parašė:
vyresnelis iki 2 su virs metu dauzesi naktim i groteles
bet neissibudindavo. jokiu apsaugeliu nedejom nes jis jas tiesiog rekdamas nuluptu
isaugo! bet ilgai, oi ilgai klausem tu budinkst
NomedaS parašė:
Pas mus apsaugeles nuo pirmu dienu uzdetos. Nes kisdavo rankas, kojas per tarpus, galva dauzydavo. Kol uzmiega kartais patamlo jas, bet kazkaip normaliai
Ernesta_Va parašė:
Mamos, gal žinote kur Vilniuje skiepija vaikus nuo tbc? Nes mūsų miesto poliklinikoje to nedaro.
Poliklinikose apskritai neskiepija nuo Tbc, vaikai skiepijami tik gimdymo namuose. Turit susitarti su gimdymo namais, prieš tai turi būti padarytas Mantu mėginys ir vaikas turi būti tą dieną apžiūrėtas šeimos gydytojos
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai