Medeinaa parašė:
Mamytės, tai ar jūsų vyrams pavyko pamatyt leliuką per echoskopą? Man vizitas 24 dienai, bus 34 savaitės ir dabar galvoju ar pavyks čia jam dar pamatytar jau…
As filmavau vyrui echo daryma
Medeinaa parašė:
Mamytės, tai ar jūsų vyrams pavyko pamatyt leliuką per echoskopą? Man vizitas 24 dienai, bus 34 savaitės ir dabar galvoju ar pavyks čia jam dar pamatytar jau…
As filmavau vyrui echo daryma
Medeinaa parašė:
Deja, bet ne. Filmavau, šiandien vizitas tai paklausiau galbūt galės kartu, net kalbų apie įleidimus nėra privačioj klinikoj... O pirmas leliukas, taip norisi, kad ir jis pamatytų savom akim, neatstoja pasakojimas kiek sveria, kaip auga ir t.t..😭
Loveeach parašė:
Labas visoms! Ar jūsų pilvelio gyventojai žagsi? Maniškis žagsi po kelis (4-5 kartus) per dieną. Ar verta nerimauti?
Pirmagimis žagsėjo lb daug,bet nieko blogo
Loveeach parašė:
Labas visoms! Ar jūsų pilvelio gyventojai žagsi? Maniškis žagsi po kelis (4-5 kartus) per dieną. Ar verta nerimauti?
Mano irgi žagsi nemažai🙂 kiek skaičiau nieko blogo čia nėra🙂 tik man pačiai tas jausmas nelabai patinka😁
Medeinaa parašė:
Aha, vakar kartu ėjom, bet kad labai matytų tai nepasakyčiau
labai jau gerai pavyksta dangstytis, slėptis
tai galima sakyti ryškiai matė tik tiek, kad berniukas, nes uodega atkises į viršų
Medeinaa parašė:
Dukart matė. Paskutinį kartą vėl nebeįleido kai ėjom 🙂 matysim sekančiam vizitui įleis ar ne 🙂
Illusion parašė:
O kaip jum su buities darbais? Yra tokių, kurių jau nedarot?![]()
Darau viską, bet palengva, sunkiausia plaut grindis, nes kažkaip įsiskausta nugara sukiojant šluotą
jei kas aukštai lipu atsargiai ant kėdės, kad pasiekt.
tinaaa1998 parašė:
Deja, bet ne. Filmavau, šiandien vizitas tai paklausiau galbūt galės kartu, net kalbų apie įleidimus nėra privačioj klinikoj... O pirmas leliukas, taip norisi, kad …
Mes vakar buvom abu. Uosto poliklinikoj Klaipedoje i leidzia kartu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai