Juratinka parašė:
O gal matėte kaip palatos atrodo?
Nemačiau, bet daug geru atsiliepimų skaičiau
Juratinka parašė:
O gal matėte kaip palatos atrodo?
Nemačiau, bet daug geru atsiliepimų skaičiau
Audraxxx parašė:
Sveikos mamytes ☺️ kurios gimdet Kauno klinikose ☺️ ar prieš gimdymą galima eiti pasižiūrėti ir pasiklausineti? Mane domina palatos ir gimdyklos kokia ten situacija…
Aš irgi norėčiau sužinoti kaip ten ir kas... Jei sužinosit praneškit 🙂 aš galvoju gal antroje ligoninėje gimdyti, sako ten fainai viskas sutvarkyta
indra ja parašė:
Sveiki, gal galėtumėte knygute atsiųsti ? [email protected]
Nusiunciau
Juratinka parašė:
Nors ką aš čia kalbu, jei nustatytas bus gd, tai tik klinikose turbūt ir galėsiu gimdyti
Zinokit ne, man GD ir planuoju antroje gimdyt. Drauge pries pora men ten gimde su GD
Ugnelė88 parašė:
Sveikos mamytės. Klausimas jau auginančioms mažylius. Kokios firmos sauskelnes pirktis vaikučiui? Nes nieko nenusimanau. 😊
Nebijokit pasibandyt kelių firmų, vieniems vaikučiams tinka vienos, kitiems kitokios. O jei vaikučio užpakaliukas toleruoja visas, tada pasirinksit pagal save
Su vienu sūnum naudojau Happy, su kitu Pampers, mažąjąi iš vis, tiko bet kokie, tai pirkdavau pagal kainų nuolaidas 💁♀️
Audraxxx parašė:
Sveikos mamytes ☺️ kurios gimdet Kauno klinikose ☺️ ar prieš gimdymą galima eiti pasižiūrėti ir pasiklausineti? Mane domina palatos ir gimdyklos kokia ten situacija…
Gimdžiau klinikose prieš 2m. Iš anksto palatų, gimdyklų neapžiūrinėjau, nors esu girdėjus, kad tikrai galima. Iš anksto žinojau, kad važiuosiu gimdyt ten, nes prieš tai gimdymas buvo komplikuotas, tai šį kart norėjau apsidraust.
Juratinka parašė:
Nors ką aš čia kalbu, jei nustatytas bus gd, tai tik klinikose turbūt ir galėsiu gimdyti
Nebūtinai, draugė su GD gimdė Mažylyje
Mamam parašė:
Nebijokit pasibandyt kelių firmų, vieniems vaikučiams tinka vienos, kitiems kitokios. O jei vaikučio užpakaliukas toleruoja visas, tada pasirinksit pagal saveSu…
Man vakar gydytoja sake jeigu GD ir reikia leisti insulina tai tada tik 3 lygio ligoninej.
Kemille parašė:
Nesakiau 100 %, bet didziule rizika, kad taip gali nutikti. Geriau pasisaugoti. Vaikutis buvo sveikas pries nelaime, nukritus prasidejo skausmai ir dare cp, ji isem…
Man tas pats,skauda vienoi pusei dubeni,jai paguliu ir keliuosi sunku net paeiti.
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai