Jugasinka parašė:
Nieko nesiskambinu, nuėjus pas gydytoją ji iškart pasako kada sekantį kartą reikia ateiti.
Pas savo gydytoja tai taip, cia kalba eina apie registracija i klinikas toms, kas turi GD
Jugasinka parašė:
Nieko nesiskambinu, nuėjus pas gydytoją ji iškart pasako kada sekantį kartą reikia ateiti.
Pas savo gydytoja tai taip, cia kalba eina apie registracija i klinikas toms, kas turi GD
grejoci parašė:
Pikta del tokios tvarkos. Ypac kai nestumo metu labai svarbu pataikyti i tikslias savaites, o cia neimanoma prisiregistruoti. As siandien skambinausi del 38 sav viz…
Tai va, nesąmonė kažkokia.. Dabar buvo nesenai man vizitas ir jo metu nei žodžio nesakė, kad dar reikės pasirodyti kartą 38-39 savaitę. Tai aš tik grįžus namie paskaičiau išrašą, kad dar rekomenduoja apsilankyt pas juos.. Nu blyn, galvoju, būčiau žinojus, tai iškart būčiau nuėjus ir tiksliai ten vietoj paklausus kada registruos tai savaitei, kadangi čia prisiskambint beveik neįmanoma.. Rytoj eisiu dar pas savo ginę, žiūresiu ką ji sakys, jei ką, tai reiks paskui irgi skambint, jei dar bus tų talonų, nes ten žiūriu kasdien vis kitaip šneka..
andzelikati parašė:
Sveikos, norejau paklausti ar dazote tokiu laiku plaukus? Jai taip tai kokeis dazais? 😊
Aš neštumo metu 2 kartus buvau kirpykloje, jis dažė kaip įprastai, prieš mėnesį. Labai plaukai gerai auga. Dabar turbūt jau kokį spalį važiuosiu 🙂
andzelikati parašė:
Sveikos, norejau paklausti ar dazote tokiu laiku plaukus? Jai taip tai kokeis dazais? 😊
Praeita savaite buvau kirpykloje,dazausi juodai😉buvo lb nuauge ir negraziai atrode
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Planuok…