2020.01.16 11:01 (prieš 6 m.)
Realiste parašė:
Pastebejau, kad vakar nesirodei 🙈😁 jau pasigedau. Aciu uz ramybe, gimdysim priristos prie lasiniu, smagu bus iskentet 🤣
Oi dar visų darbų nesurašiau kiek nudirbau
ir biskvitą dar kepiau ir tortą rinkau, bulviniakų blynų pavakariam užsigeidžiau ir skalbimų pora ir pas krikštotėvus užšokau produktų užvežiau ir BB gultuką pasiėmisu pakeliui namo
na ir t.t.
Su spintom dar galo ir aš nesurandu, o jau reikėtų, atidedu geresniem laikam turbūt 😃 kadangi reik kažką gero parduot, atiduot atrinkus nes nebetelpa dabartiio dydžio rūbai kad spinta ir per visą sieną
tikiuos turėsiu daugiau proto su šia tiek visko nepirkt.
Mums atvaro.matuot šiandien spintą į mažosios kambarį nes ten dar buvo tuščia.
Sandy20 parašė:
Sveikos merginos,nu va guliu su nuleistais vandenim, fiksuoja saremius aparatas,tai pirma valanda kaip nuleido tai nieko nejauciau, snaudziau, o dabar jau praėjo 2.…
Sėkmės, stiprybės, laikom ir rankų ir kojų kumščius!
Doldrums parašė:
Sveikos. Aš šiandien po vizito. Išmatavo berniuką, tai pasirodo jo pilvukas mažiukas, svoris nedidelis, gimdos aukštis irgi nedidelis. Dabar sveria gal tik 2600 g. …
Viskas bus gerai, nesigraudink
.Tie echo būna su paklaida tai stenkis galvot kad viskas tik gerai.
Karolina401 parašė:
Man jau skauda uz jus 😂 imciau epidura ir tikeciaus kad bus lengviau ☺️ Sekmes, lauksim ziniu kaip jum sekas 🥰
aš apakus
o tai kai tikrino ar laukies juk visada būna vaginalinis echo, per pilvo sienelę nieko dar nemato.
Aš tai begalę kartų ant tos kėdės buvau ir tepinėliai visokie ir profilaktiškai kas pusmetį.
Tikrai turbūt esat jauniausia iš čia.