Reda.MM parašė:
Sveikos, mamytės kurios žindote savo vaikiuką, kokia vakcina skiepijotės?
Pfizer rinkausi, nors ir Moderna tinka
Reda.MM parašė:
Pfizer rinkausi, nors ir Moderna tinka
Reda.MM parašė:
Pfizer
Reda.MM parašė:
Moderna
Sveikos mamytes ilgai nerašiau ištiko mus beda laukiu patarimu...vyra mano operuoja rytoj navikas nugaroj...antras vaikas serga parsinešė virusa iš darželio...ir užkrete sese.Penktadieni tyrimai geri buvo bet bukle nelabai gerejo pradejo karkaluot užsikimšo nosis ir koseja kol išveme tuos karkalus nuvykus šendien pas gydytoja padare rengena dešinio šono plaučiu uždegimas išraše antibiotiku...pasirodyt liepe trečedieni bet gal turit patarima kaip greičiau pašalint tuos karkalus nes ji net pasprinksta jeis gal yra kam taip buve gal naudojot kazka inhaletoriu namie turim naudojam daktaras sake nenaudot nes negerai jis bet pogalais jei po jo geriau buna..tyrimai blogi labai nera žodžiu baigiu nupušt..nueini pas gydytoja vis klausia ar pasiskiepinai durina galva pati pakoščiu kol nepasveiksiu jokiu skiepu.Žodžiu tos kur turit daugiau vaiku patarkit kazka beje tempes neturi .Covidu nesergam testai padaryti...help.....
ErikutesSar parašė:
Sveikos mamytes ilgai nerašiau ištiko mus beda laukiu patarimu...vyra mano operuoja rytoj navikas nugaroj...antras vaikas serga parsinešė virusa iš darželio...ir už…
Drėkint miegamą stipriai, jei drėkintuvas turi karštus garus jais, aš elektrolux ehu3710 naudoju, tai gal gelbėtų dar drėkinimaa intensyvus patalpos? Stiprybės❤️
Man su pirma slogas gelbėjo dideles drėkinimas karštais garais miegamą
Aguona_ parašė:
Drėkint miegamą stipriai, jei drėkintuvas turi karštus garus jais, aš elektrolux ehu3710 naudoju, tai gal gelbėtų dar drėkinimaa intensyvus patalpos? Stiprybės❤️
…
Dekui reiks išbandyti kol vibrosili lašinu vaikui geriau buna išmiega visa nakti vaikas žvalesnis buna bet uždraude man jo duot..suprantu kad ji maža ir vaistais organizma nuodyt bet ospamox liepe duot o jau vibrosilio negaliu?nieko jau nesupantu aš jau kaip savaite visai nemiegojus taip pavargau o dar vyras....bet bandau išlikt stipri...nesu iš tu kuri skundžiasi bet jau pervargau...
Puuppaa parašė:
Gal naudojat Lindex drabužius leliukams? Įdomu kur būtų galima jų nusipirkti pigiau, nes parduotuvėse nėra pigūs o pilnas vintedas mažesnėmis kainomis. Gal žinot iš…
Is parduotuves per akcijas
ErikutesSar parašė:
Dekui reiks išbandyti kol vibrosili lašinu vaikui geriau buna išmiega visa nakti vaikas žvalesnis buna bet uždraude man jo duot..suprantu kad ji maža ir vaistais or…
Nes lašiukai šitie pripratina sutraukti, todėl sunku atsikratyt slogos dar labiau😔, norisi tik dar dar ir daugiau jų, esmė vengt ir ypač tokiems mažiukams. Matot nors kiek prakvėpuoja ir vibrocil stabdyti, nes nosis vėl nori jų sutraukimo, čua tas pats kas ms suaugusiems koks olynthas
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai