Kačiukaitė parašė:
Aš naudojau, mum pagerino reikalus labai 😊
Vienus enterokind naudojot, po 3 lašiukus 3 kartus į dieną?
Kačiukaitė parašė:
Aš naudojau, mum pagerino reikalus labai 😊
greatmommy parašė:
Sveikos mamos. Mes po 3 mėn. apžiūros. Gavom meningokoko skiepą, svoris 7,900 (buvo 6kg) ir 64 cm. 😊
Oho. Svoris. Šauniai. Gal mišinukais maitinate?
Zybse parašė:
Po tris lašelius, bet duodavau ir daugiau kartų jai matydavau, kad skauda vaikui. Bet naudojau tik juos.
vavava parašė:
Oho. Svoris. Šauniai. Gal mišinukais maitinate?
Tik mamos pienu. Bet pasiūlau dažnai, o vaikinas mano valgus 😊
Goosey parašė:
O kokius lašiukus duodat?
Simetigast forte duodu nuo pilvuko, kartais dar biogaia, kai gleiviu pasirodo pakakojus
Goosey parašė:
O tuos visus pilvo pūtimo dalykus reik duot profilaktiškai ar tada kai jau problema yra?
Tik jei problema yra. Jei problema nuolatine reik su kiekvienu maitinimu duot lasu nuo pilvuko putimo. Profilaktiskai tikrai nereik, jei neskauda pilvuko ir nepucia
Zybse parašė:
Mačiau, kad daug yra pasiskiepija nuo covid. Sakykit, kai skiepijotes ar atsižvelgėt į mažylio skiepus, kad vienu metu nebūtut abu paskiepinti? Ar tai visiškai nesv…
Moderna. Skaudėjo žastą maždaug parą.
Zybse parašė:
Mačiau, kad daug yra pasiskiepija nuo covid. Sakykit, kai skiepijotes ar atsižvelgėt į mažylio skiepus, kad vienu metu nebūtut abu paskiepinti? Ar tai visiškai nesv…
Pfizer, pirma doze jautes truputi, beveik sutapo su mazosios skiepais. Kazkoks kaip raumenu silpnumas karts nuo karto jautesi keleta valandu ir tiek.
Snd kaip tik antra doze gavau, tai isvis jokiu pozymiu, net rankos neskauda, nors po pirmos jautesi tokia sunkoka ranka kokias dvi paras.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai