skaidremas parašė:
Labuka,ateinu pasiskust,nes jau nebegaliu. Pavargau iki negalejimo,jau sedziu ir zliumbiu. Nebepamenu,kada "normaliai" esu miegojus su tarkim dviem pabudimais nakti…
Viskas bus gerai😊 Dabar gal toks etapas, maniškis irgi pradėjo naktim labai dažnai pabusdinėt. Buvo 2 kartai, dabar 5-6. O miegot su juo išvis būtų neįmanoma😄 Būdavo kad pasiimdavau pas save, kai vyras budėjime, bet dabar jis taip vartosi, sukiojasi, kelis ratus lovoj apsuka, tikrai ne miegas būtų. Tiesa, džiaugiuosi, kad miega dieną gerai (šiandien gal 5 val), naktį 12 išmiega. Bet, keliasi anksti, gulasi anksti, o dienos miegeliai tik kieme tokie sėkmingi, tai man pogulio nenusimato 😞
Dėl nubukimo - taip jau seniai jaučiuosi. Nusipirkit sau kokių vitaminų ar geležies butelaitį, tortuką ir tiesiog laukit švenčių - svarbu blogiau nebūtų.
O va aš švenčių nelaukiu, nes nežinau, kaip žmonėm pasakyt, kad nenoriu, jog lankytųsi mūsų namuose kas nors, nes jei koks covid prikibs vaikui, tai jau be psichologo pagalbos naujų metų nesulauksiu.