2022.01.17 14:36 (prieš 4 m.)
Tevu darzelyje,visada budavo atviros,uzdaros grupes, ir kazkodel susidurus su uzdarom grupem,labai nemaloniai, pvz prisistatyk, atsiusk irodyma kad esi nescia, sorriuks bet yra taip vadinama duomenu apsauga, kodel asmeninius duomenis,foto nesciosios korteles,ar ko,privalom teikti.taip privaciu grupiu admines buna per daug is save stato,ismeta jei nerasai,nebendrauji.bet ne visada tai imanoma, darbas,vaikai,savijauta,n priezasciu.bet manau kiekviena is musu atranda laiko tada kada gali.pvz pastaba,cia faina grupe,dalinasi uzjaucia,pataria.nors ir atvira, gal kazkas drovus bijo parasyt paklaust,o paskaitys cia ir bus ramiau, man netrukdo,tegul skaito,jei tai naudinga,taip pries reklamas visokias bet cia ju nera. Mano gimdymas balandzio pabaigoje, balandzio grupej man netinka ,todel esu cia.ir tikrai nemanau kad tai didziule problema laukiantis vaikelio.nes kaip suprantam, pagimdyt pasibelst musu turtas i si pasauli gali bet kada. Stiprybes visoms kurioms sitas laikotarpis nelengvas,ir graziu emociju su kiekviena diena visoms