Bugiwugi parašė:
Oho koks augimas 💪 o kuo maitinate? Nes maniškei vangiai svoris auga 😑
Iš savęs maitinu😊
Bugiwugi parašė:
Oho koks augimas 💪 o kuo maitinate? Nes maniškei vangiai svoris auga 😑
Iš savęs maitinu😊
Neda20 parašė:
Iš savęs maitinu😊
Baltas pavydas tuomet, šaunuoliai abu! 😍 Maitinu ir aš mp, tikiuosi surinkti 500 g pirmam mėnesiui 😑
Bugiwugi parašė:
Baltas pavydas tuomet, šaunuoliai abu! 😍 Maitinu ir aš mp, tikiuosi surinkti 500 g pirmam mėnesiui 😑
Tikrai viskas pavyks! Man daktarė sakė kad ir per daug mūsų mažylis priaugo bet kai matinu mp tai sakė nieko tokio, nesgreit virškinama. O jūsų mažylė tikrai priaugs tiek kiek reikia😊
DandelonFuzz parašė:
Ar yra kuriai, kad pilvas labai kietėtu? Kaip apsitraukimai gimdos, bet jokių kitokių požymių nėra.. judesiai jaučiasi.. nes kažkaip paskutinem dienom padažnėjo tas…
oi kietieja ir man pilvas pastoviai, ir maudzia strenas karts nuo karto, bet jokiu kitokiu pozymiu deja...
Kalgotke parašė:
oi kietieja ir man pilvas pastoviai, ir maudzia strenas karts nuo karto, bet jokiu kitokiu pozymiu deja...![]()
Man tai net strėnų neskauda... Labai tikiuosi, kad link kažko čia tas kietejimas veda 🤗
Neda20 parašė:
Sveikos, na mamytės, kurios jau nešioja savo mažylius ant rankų, kaip sekasi su naujagimiais?
Sveika, mes man rodos buvom pirmos, kurios iš sausinukų grupės peršokom į gruodį.
mums šiandien 6sav, buvom jau pas gydytoją, gavom jau antrą hepatito B skiepą, paaugom iki 53,5cm ir 3500g (čia prieš savaitę). Dabar bus dar paaugus. Jau apsipratom, turim rutiną, įpratom eiti į laukutį. Dabar dukrytė nelabai rami, nes vis pučia pilvuką, labai daug bezda vargšiukė. O šiaip geras vaikas, naktį keliamės pora kartų keisti sauskelnių ir maitint. Dažnai valgydama užmiega. Bėrė užpakaliuką pora sav, bet pakeitėm sauskelnes iš Huggies į Moony ir susitvarkė. Pirmos pora savaičių buvo sakyčiau sunkios, viskas vertėsi aukštyn kojom, nebuvo laiko nei kada pavalgyt, bet turbūt sunkiausia buvo psichologiškai priimti pokyčius. Nes kažkaip neįsivaizdavau, kaip viskas bus, kai gims... Nors ir fiziškai man prireikė 4 sav atsigauti, penkt pas ginekologę apžiūra, suprantu, kad reikia, jog pažiūrėtų, ar viskas gerai, bet kažkaip po gimdymo patirties baisiai nesinori tos apžiūros...
DandelonFuzz parašė:
Ar yra kuriai, kad pilvas labai kietėtu? Kaip apsitraukimai gimdos, bet jokių kitokių požymių nėra.. judesiai jaučiasi.. nes kažkaip paskutinem dienom padažnėjo tas…
Aš. Su šiuo nėštumu gal nuo kokių 37sav taip jaučiuosi. O paskutines 2sav išvis labai dažnai būna. Šiandien turėjau vizitą pas savo gydytoją, tai sakė gimda tonuse, nes gulėjau ant nugaros. O ant jos aš negaliu gulėt nuo kokio 6 mėn. Mano visos naktys ir dienos su gulėjimu ant dešinės arba kairės pusės. Vilniuj kai klausiau dėl kietejimo, tai sakė nieko baisaus. Judesius taip pat jaučiu.
Kitų kažkokių labai papildomų simptomų nėra. Na nebent pagausėjusios išskyros, bet net kamštis nesišalino, arba čia tokio tipo jis pas mane yra 🙈 na ir dar ką aš žinau, bet būna momentų, kai "skirmantas" šlapias būna, bet ne vandenys teka 😂😁🙈
ashjuke parašė:
Aš. Su šiuo nėštumu gal nuo kokių 37sav taip jaučiuosi. O paskutines 2sav išvis labai dažnai būna. Šiandien turėjau vizitą pas savo gydytoją, tai sakė gimda tonuse,…
Pas mane irgi nuo kokios 34-35 savaitės pakietedavo. Sakė svarbu judesiai tvarkingai jauciasi. Bet dabar tai truputį atleidžia ir vėl įsitempia. Atrodytų, kad vaikiukas atskistu užpakalį, kas kartais būna irgi, bet čia kitoks tas apsitraukimas... tai gal čia kokie paruošiamieji jau
Trečiadienį jeigu dar nieko nebus, vėsiu šlapimo tyrimui ir reikės turbūt jau siuntimo prašyti iš anksto guldymui dėl skatinimo... Šeštadienį 41 savaite bus.
O taip noriu kad savaime prasidėtų viskas
Saulės spindulys parašė:
Sveika, mes man rodos buvom pirmos, kurios iš sausinukų grupės peršokom į gruodį.mums šiandien 6sav, buvom jau pas gydytoją, gavom jau antrą hepatito B skiepą, …
Oj per savaitę tai tikrai normaliai paaugot😊 mes dar negavom antro hepatito B skiepo dėl geltos, nes gimė mūsų ankstukas 36 savaičių tai ilgeliau reikia laukti kol gelta išsivaikšto, tai skiepuką turėsim vasario 1😊
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai