muminukas parašė:
O kokio dydžio drabužiukus jūsiškiai vaikučiai nešioja? Suprantu, kad čia gal ir nereikia lygintis, šiaip smalsu 🤭 Maniškis niekaip iš 80 dydžio neišlenda - jeigu ž…
Taip pat 80 dydį nešioja
86 dar tikrai didoki..
muminukas parašė:
O kokio dydžio drabužiukus jūsiškiai vaikučiai nešioja? Suprantu, kad čia gal ir nereikia lygintis, šiaip smalsu 🤭 Maniškis niekaip iš 80 dydžio neišlenda - jeigu ž…
Taip pat 80 dydį nešioja
86 dar tikrai didoki..
muminukas parašė:
86 jau mažokas, o 92 didokas🙄 tai kai kurie rūbai 86, kai kurie jau 92 nešiojami
muminukas parašė:
Aš bent jau džiaugiuosi, kad beveik baigiasi smėlinukų era 🤭😅 Kai šalta, gerai, kai nugarytė užklota, bet bus šilta, nebereikės segiot milijono sagų 😎…
Aš kaip tik nelaukiu
taip patogiai, pampiai nesmunka, bamba nešviečia
ir mažoji mėgsta N+M kartų persirengti, tai bent atsisegt nemoka per klyną, pižamos ir kiti rūbai be vargo nusirengiami
Deity parašė:
Žaislai! Top žaislai spalinukui šiuo metu? Top veiklos dienos metu? Nes mums jau nebeišneša fantazija 😂😁😉 kai oras leidžia einam dar laukan, o kai prastas ir tik na…
Bokšteliai, blokeliai ir brolio mašinos, Duplo nedomina dar, bet visokie kūgiai su žiedais užmaunamais ir medinės kaladėlės įdomu. O šiaip jei prastas oras, dar geriau, tada atsisėda baloj ir ramu, veiklos ilgam, šiuo metu beprotiška vėtra užėjus pas mus, tai šiandien smagu buvo su vėju galinėtis
muminukas parašė:
aha, kad pampiai nesmunka tai tikrai... maniškis dar ir pampį nusimauna ta proga
nors va vis tiek laukiu, nes jau aprengt ar tą pampį apdėt kaip krokodilui, n…
Aš bandau kažką įbrukti į rankas. Beleką, ką randu vonioj, kremą, šepetį, sakau "imk, palaikyk prašau" ir laiko :DDDD
muminukas parašė:
Geras! Pabandysiu ryt paprašyt, kad pasaugotų, įdomu ar iškęsAš šiaip irgi duodu, keitimosi takelis ant skalbiankės, tai už skalbiankės jau žaislų aikštelę būtų…
Pas mus irgi ant skalbenkės, bet jau kuris laikas tiesiog ant žemės vonioj keičiu, o taip malasi, kad vos nenusirideno
Žaislai ne taip svarbu, kai mama turi tiek daug įdomių dalykų vonios stalčiuose
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai