Morengas parašė:
smagu. gaila kad grupe uzdara ir kazkas nusprende kad nauju nariu nepriims. Kitos tokios kaip as isviso TD atrado neseniai ir kazkaip jauciuosi nepelnytai buti nepr…
Jus nepriimta, aš tiesiog išmesta už per maža aktyvumą 🤦😁
Morengas parašė:
smagu. gaila kad grupe uzdara ir kazkas nusprende kad nauju nariu nepriims. Kitos tokios kaip as isviso TD atrado neseniai ir kazkaip jauciuosi nepelnytai buti nepr…
Kris Ko parašė:
Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, kad kažko nepriima 🤔😲 ar FB grupes turite omenyje?
fb nesinaudoju aplamai, bet yra cia uzdara grupe Balandinuku kurioje parsyta aiskiai, kad nauju nariu nepriima. 80 nariu turi. Tai taip iseina tos kurios ne ju grupeje turi dar grupe uzdara kurtis jeigu pagimde nenori viesai pvz skelbti nuotrauku? tai kiek tu grupiu cia bus?
Egliauskas parašė:
keista kad kazkas sugalvojo spresti kuri cia aktyvi kuri ne, Netureciau gyvenimo jeigu sekciau kiek kuri zinuciu parasius, nes nariu tai daug😀😳
Joo... cia jos turi tas uzdaras grupes.. mano terminas 1.geguzes, tai as ir geguzinuku ir balandinuku grupes stebiu, ismete mane is abieju uz neaktyvuma! Nors kazkurioje netgi rasiau: neismeskit, as paskaitau, seku ir ismete vistiek
na nelab man ir rupi..bet nesamone atrodo.
As asmeniskai lb dar daug dirbau iki siol ir tikrai su vaiku, dirbi ir nestumas ne is lengvuju, tai stebina nesupratingumas kad nevisos turi laiko forume sedet ir komentuoti
O kartais taip gerai pasiskaitineti, as daznai randu atsakyma i klausima ir nusiraminu tik pasiskaicius, nes visom panasiai, tai ir nebekomentuoju vel to paties
Tai va jei skaito cia admines is uzdaru grupiu: tai tikrai jus kazkaip diskriminuojat dali mamyciu cia savo ismetimas/nepriimimais i grupes
RamuneleD parašė:
Sveikos, naujokė ir as☺️terminas balandžio 17d,siektiek bijau,🥴nors antras lelius🤗pirmas užsienį gimė, o kaip čia Lt net nzn bus🙄ar vykstant į ligoninę reikia pasis…
RamuneleD parašė:
Sveikos, naujokė ir as☺️terminas balandžio 17d,siektiek bijau,🥴nors antras lelius🤗pirmas užsienį gimė, o kaip čia Lt net nzn bus🙄ar vykstant į ligoninę reikia pasis…
Laima10 parašė:
Norejau Ramunelei pakomentuoti kad mano terminas irgi yra balandzio 17 bet kazka prisispaudinejau kad gavosi jog nukopijavau teksta ir pasidalinau net pora kartu 😆 …
neimkit i galva, suprasim, kad per klaida susidubliavo 🙂
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai