AušraGoš parašė:
Tai gulite už keletos palatų nuo manęs 😊 nes vakar tik mane paleido iš gimdyklos ir jūs atvykot į skyrių. Linkiu greitai atsigauti 🌷
Dėkui, jums taip pat, ramiu nakteliu 😊🌸
AušraGoš parašė:
Tai gulite už keletos palatų nuo manęs 😊 nes vakar tik mane paleido iš gimdyklos ir jūs atvykot į skyrių. Linkiu greitai atsigauti 🌷
Dėkui, jums taip pat, ramiu nakteliu 😊🌸
Oksana D. parašė:
Na Lietuvoj datą pagal MM rašo, o po to pagal echo tikrina atitikimą. Bent kiek aš visur info matau,tai būtent taip. Ir kai neatitikimas būna dviejų savaičių, tada …
Oficialiai tai į knygelę ir dok įrašo pagal mm - toks yra teorinis skaičiavimo modelis, kad visom vienodai būtų - pagal tą terminą ne tik gimdymo datą apskaiciuoja bet ir kada į dekretą išleidžia. Čia viskas yra teoriškai, o praktiškai gi taip nėra - pas ką ciklas kiekvieną mėn būna tiksliai 28 d? Ir ovuliacija t.y. momentas kada gali pastoti nėra tiksliai ciklo vidurys t.y. 14 ciklo diena. Už tai ir susidaro tie skirtumai. Pas mane pvz ciklas vidutiniskai 35 d, ir ovuliacija vyko vėliau nei vidury ciklo. Tai lyginant su echo pas mane buvo 9 d skirtumas nuo mm. Bet gydytoja sakė visiskai neimti to į galvą nes kudikiai skirtingai auga ir tikrai, per paskutinį echo augimas buvo pasivijęs mm terminą. O gimdymas vyks tada kai užsimanys kūdikis - čia mes jau mažai ką galim pareguliuoti 😅
Oooo parašė:
Bet būna būna tokių sutapimų, kad per mamos ar tėčio gimtadienį gimsta. 🤗 Va draugų taip, kad ant tėčio gimtadienio, kitų draugų du vaikai tą pačią dieną. 😁…
Na taip, bet suplanuot tokio ivykio neimanoma. Cia jau ryskiai zenklas is auksciau. Ir netikek zmogus aukstesnem jegom, likimu ar dar kuo nors 😊
Sandrii parašė:
Sveikos, sakykit šiandien skauda nugaros apačia ir maudžia kairę pusę kaip per mėnesines.. Kas čia galėtų būti? Paruošiamieji gal? 🙈 Pirmas kartas, tad neaisku niek…
Greičiausiai, kad paruošiamieji.
AušraGoš parašė:
Šiuo metu skyriuje guli jai neklystų 7 moterys. Visos atskirose palatose. Palata paprastute, tačiau joje yra viskas ko reikia: tau dvi funkcinės lovos (mamai ir tėč…
Sveikinimai!
Mane rytoj irgi jau pagaliau siunčia į VGN, spręs ką su manimi daryti. Toks jausmas, kad viena čia nešioju savo kukulį ir jis visai nenori į šaltą orą
Man jau 40 plius 5 d. Labai nekantrauju žinoti, ką toliau su manimi darys.
Kadushke parašė:
Oficialiai tai į knygelę ir dok įrašo pagal mm - toks yra teorinis skaičiavimo modelis, kad visom vienodai būtų - pagal tą terminą ne tik gimdymo datą apskaiciuoja …
Tikrai taip, gali neatitikti gana ženkliu dienų skirtumu. O ir echoskopas nėra pats tiksliausias rodiklis. Perinatologiniame centre lankiausi 37 sav., mane nugąsdino, kad vaisius atitinka tik 35 sav., o pagimdžiau 39 + 3 mergaitę 3,55 kg ir 52 cm, kuri yra net šiek tiek didesnė nei 40 sav. mediana (3,5 kg ir 51,1 cm).
Oksana D. parašė:
Merginos,kurios jau pagimdėt, ar visom priešpienis jau prieš gimdymą matėsi spustelėjus? Ir ar visom pirmakartėm pilvelis prieš kurį laiką nusileido?
Pirmą kartą kai gimdžiau, priešpienis pradėjo skirtis tik apie 2 parą po gimdymo, o šįkart - gal savaitė prieš. Nors esu antrakartė, pilvas nebuvo nusileidęs nei prieš pirmą, nei prieš antrą gimdymą. Pastarojo gimdymo metu su 9 cm atsivėrimu vaiko galvytė vis dar buvo gana aukštai, todėl papildomai skatino.
Kaip smagu skaityti visas istorijas, apie susitikimus su vaikučiais
Na, o laukiančioms - kantrybės, ne už kalnų jau ir jūsų susitikimai.
Kelias dienas nebuvau forume, tai kol viską suskaičiau
Bet labai smagu.
Kelios mintys (paveluotos) į jūsų pokalbius
1. Maistas vgn tikrai tikrai tragiškas
2. Čia nuskambėję keli vardai: Margiris ir Vytautė. Kokio gražumo
3. Man prieš pagimdant nebuvo jokio priešpienio. Ir net krūtys neatrodė kažkokios pilnos. Bet su maitinimu sekasi mudviem su sūneliu puikiai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai