Cavy parašė:
Na taip, jokios baimės. Gal vasarą mažai ant žemės buvo 🤔 o gal avalynė...
Vasara kieme ropoti leidau ant žolytes,tai be baimes,o gal ir dėl avalynes😏
Cavy parašė:
Na taip, jokios baimės. Gal vasarą mažai ant žemės buvo 🤔 o gal avalynė...
Oksana D. parašė:
Jo,kai vienas miegas,tai gulasi 20-20:30.
Kaip jum visom gerai, kai vaikai ilgai miega ir jei dar vieni lovelėj palikti. Aš …
Man tai jūsų grafikas tobulas. Jei vaikas 20-21 jau miega, tai super. Tada ir galit turėti savo laiką.. Kelimasis irgi normaliai. Mums tai sugadinta diena gaunasi..
Wider parašė:
Man tai jūsų grafikas tobulas. Jei vaikas 20-21 jau miega, tai super. Tada ir galit turėti savo laiką.. Kelimasis irgi normaliai. Mums tai sugadinta diena gaunasi..…
Tai dar vakare paguliu su ja, kol įminga, tada susitvarkom virtuvę po vakarienės ir lieka kokios dvi valandos iki miego, tai čia viskas ok. Bet dieną būtų labai gerai tiesiog pailsėt ir ramiai pasidaryt dalykus be įsikibusio žmogeliuko į kojas 😁 tiesiog, ramybės 😁 o dabar visa diena nuo ryto iki vakaro intensyvi, tai vakare jau nieko ypatingo nebenuveikiu, nes nėr jėgų🙈
Bet ir naktim kažkaip pradėjau nebeužmigt greit, tai dar tas nepadeda irgi.
Oooo parašė:
Nepasakyčiau, kad aš apklykiu, bet balsą pakeliu matant, kad kažką kas negalima nori daryti ar daro. 🙂 Pakeltas tonas ir aiškiau pasidaro. 😁
Mano mergužėlė tai dabar kaip specialiai, sakau negalima, o ji žiūri ir toliau tą patį daro😁🙈pakeliu balsą - jokio skirtumo. Tai kad nerėkčiau, pikčiau kartoju negalima ir fiziškai ją atitraukiu, bes kitaip tiesiog neišeina🙈
Vakar įstrigo sakinys.
Jei laukiate kada bus lengviau, tai žinokite, lengviau jau buvo... 🤦🏻♀️
To sakinio įkvėpta, nes namie jau sienos dusina ir atrodo namie visi kampai ir žmonės energiją siurbia.. Susikomplektavau vaiką su visais rakandais ir išvažiavom pasižmonėti valandėlei, nors žmonių beveik ir nebuvo. Bet mažei patiko. Tolokai, bet šiandieną +8 ir saulė vis išlenda. Keliausim dažniau 🙃👍

Oksana D. parašė:
Mano mergužėlė tai dabar kaip specialiai, sakau negalima, o ji žiūri ir toliau tą patį daro😁🙈pakeliu balsą - jokio skirtumo. Tai kad nerėkčiau, pikčiau kartoju nega…
Rasikee1 parašė:
Greičiausiai dėl avalynės.. Ar bandėte duoti su batukais pasivaikščioti kambary? Maniškis pirmiausia prasiėjo kavineje, tada mielai vaikščiojo ir lauke. Bet tai įvyko tik prieš kelias dienas..
Oksana D. parašė:
Tai dar vakare paguliu su ja, kol įminga, tada susitvarkom virtuvę po vakarienės ir lieka kokios dvi valandos iki miego, tai čia viskas ok. Bet dieną būtų labai ger…
Suprantama.. Mes vakare einam gulti kartu, kitaip jis maks po pusvalandžio nubunda ir eina dalyvauti toliau veikloj, neretai ir mums visiems atsigulus dar malasi ir nori žaisti. Tai po truputį ankstinam gulimąsi. Šiaip nubunda jis 7, bet toks nei mieguistas labai ir tikrai ne žvalus..tai dar nenusprendžiau, ar verta tokį kelt. Bandysim..nes vėl užmigus 9tą valandą tada pramiegam 😪
Cavy parašė:
Vakar įstrigo sakinys.
Jei laukiate kada bus lengviau, tai žinokite, lengviau jau buvo... 🤦🏻♀️
Labai sveikintinas požiūris. Šaunuolė🌸
Sveikos
ar pirkot kas virtuvės bokštelius iš montepi.lt? Atrodo lyg buvo kalba kalėdiniu laikotarpiu. Užsisakiau sausio 14d, bet jokių žinių. Į emeilus taip pat neatrašo.
O šiaip tai be dantų dygimo sunkumų (lenda iltys dabar), gyvenimas jau tikrai įdomesnis su tokiais žmogiukais
darbai ne už kalnų, stengiamės smagiai laiką išnaudoti. Kadangi dabar miegas vienas, einam gulti maždaug 13:00-13:30, tai tas rytas toks visai ilgokas su veiklų prisigalvojimu, bet apsitvarkom ir beveik kasdien vis kur nors keliaujam. Išbandėm užsiėmimus sensorinius (kaip kuria vaikai, tik kitoj panašioj studojoj), labai patiko, parkus, aikšteles apvažiuojam. Išlindus kažkur iš namų, tikrai visai kitaip diena praeina
Ir mes jau pradėjom atsisveikinimo su pieneliu kelionę. Antra savaitė jau kaip dieną būna panelė be mp, migdomės su užsupavimu ant rankų. Pirmą dieną labai graudžios ašaros buvo, dabar jau ramiai arba pazirzena vos vos ir atsijungia per kelias minutes. Bijojau kaip ji išmiegos ilgesnį miegą be papulio, nes po savo 30-40min standartiškai atsibusdavo ir toliau parpdavo įsikibus į papulį, bet miegas tikrai pasitaisė, arba pati po biški išmoksta pereiti į kitą ciklą, arba paimu vėl ant rankų ir miega toliau. Beveik visada dabar 2-2,5val išmiega. Vakare po maudynių dar sveitainėj kai visa šeima būnam, duodu pienuko ir užmigt jau vėliau keliaujam be mp. Prabunda dažniausiai kaip visada po savo 40min-1val, bet glėby nusiramina ir užmiega toliau, tada jau miega kelias valandas. Naktį prabudus duodu mp. Manau progresas mano papinukei tikrai puikus ir neužilgo, kai po šio dantų dygimo šiek tiek geriau išsimiegosiu, bandysiu jau visai nuimti mp. Sėkmės visoms irgi gyvenančioms šį etapą
Barborele parašė:
Sveikosar pirkot kas virtuvės bokštelius iš montepi.lt? Atrodo lyg buvo kalba kalėdiniu laikotarpiu. Užsisakiau sausio 14d, bet jokių žinių. Į emeilus taip pat …
Mes turim. Užsakiau berods gruodžio pirmomis dienomis. Tai ilgokai laukisi rašiau jiems laišką, kiek truks pristatymas. Gavau ats, kad šventiniu laikotarpiu itin ilgas, bet mūsų ale jau pakeliui. Gavau maždaug po 3 sav nuo užsakymo.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai