renata ZZ parašė:
Kai pirmas buvo visai kitoks tai kartais gąsdina visi tie skausmai ir negalavimai, bet susitaikiau jau, kad šį karta viskas kitaip 🤭 nuo vakar rūgštys pradėjo erzi…
Man irgi pirmas nestumas buvo lengvesnis🙈🙈
renata ZZ parašė:
Kai pirmas buvo visai kitoks tai kartais gąsdina visi tie skausmai ir negalavimai, bet susitaikiau jau, kad šį karta viskas kitaip 🤭 nuo vakar rūgštys pradėjo erzi…
Man irgi pirmas nestumas buvo lengvesnis🙈🙈
Aš su abiem pirmais ligoninėje gulejau,tai persidirbau gimda užkietėjo,tai placentos pirmeiga buvo ,pakraujavimai,tai sakyčiau dabar šitas nėštumas visai geras,plius nuo kovo 4 nebedirbu😄šitas buvo tik iš pradžių pats blogiausias palyginus su kitais nes klaikiai bloga buvo
Narnia parašė:
Jums būna toks kaip deginimas pilvo viršuje, na kai rėmuo kyla ir skrandį raižo panašus jausmas? Man būna toks užeina, ypač gulint, kad imu jau nebesuprast, kas čia…
Man kartais pasitaiko deginimo jausmas skrandyje ir stemplėje, kartais atrodo net vemti norėčiau... Bet tada atsisėdu, atsigeriu vandens arba pasivaikštau ir praeina. Kiek skaičiau ir pastebėjau pati - nuo riebesnio arba aštresnio maisto rėmuo graužia, arba vaikas biški "padaužo" skrandį 😁
Sveikos, esamos būsimos mamos 🤰♥️
Noriu pasidomėti, galbūt teko gimdyti ar girdėti atsiliepimų apie Vilniaus Antakalnio gimdymo namus?
Su savo gydytoja tarsiuosi, kad ji priimtų nėštumas, tačiau įdomu, kaip aptarnavimas, gimdyvės ir kūdikio priežiūra aplamai šios įstaigos personalo?
renata ZZ parašė:
Man pradžioj buvo permušimai, tai kardiograma darė ir skydliaukės hormona ar kažka panašaus tyrė paėmei krauja. Tai viskas ok buvo su šitais dalykais ,sakė perm…
Jo, man dažnai taip būna, toks jausmas, kad staigiai užbėgau į kokį 9 aukštą, širdis tik "tuk tuk tuk"
Beje, merginos. Šiandien ginekologė, apžiūrėjusi, pasakė, kad vaiko galvytė ale žemokai, o gimdos kaklelis netai, kad trumpas, bet sutrumpėjęs (kiek, nebepamenu). Sako, tu gal panešiok nėštukių diržą. Kitą sav turiu vizitą Kauno klinikose, žiūrėsiu, ką ten pasakys. Nes klinikomis labiausiai pasitikiu. Gal pas kurią nors panaši situacija? Ar tikrai čia nieko baisaus?
Forumiete parašė:
Beje, merginos. Šiandien ginekologė, apžiūrėjusi, pasakė, kad vaiko galvytė ale žemokai, o gimdos kaklelis netai, kad trumpas, bet sutrumpėjęs (kiek, nebepamenu). S…
O šiaip kas nėšiojate šitus diržus? Labai įdomu, kiek jis reikalingas ir kaip pasirinkti teisingai.
Neš
Narnia parašė:
O šiaip kas nėšiojate šitus diržus? Labai įdomu, kiek jis reikalingas ir kaip pasirinkti teisingai.
Nešiojau su abiem nėštumais,prilaiko pilvo svori,bet reikia tik kai kažkur išeini daugiau vaikštai,dabar sakė dėtis irgi daktarė nes pas mane gimda labai žemai,tempia viską,dar nesidedu bet manau tuoj prireiks
Narnia parašė:
Bandau nesiote labiau del nugaros problemu, bet nelbai man jis patinka. Pirkau ortopedijos centre. Nepatogu, kad uzsisegti atsigulus reikia ir sedet nepatartina.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai