vaisvyde parašė:
Sakykit, o jūs naujagimiams perkate smėlinukus, šliaužtinukus išvirkščiomis siūlėmis? Kiek vnt ir kokio dydžio planuojat pirkti?
Nei vienam vaikui, nieko neturejau isvirksciom siulem...kazkaip cia UK tokiu dalyku net nera
vaisvyde parašė:
Sakykit, o jūs naujagimiams perkate smėlinukus, šliaužtinukus išvirkščiomis siūlėmis? Kiek vnt ir kokio dydžio planuojat pirkti?
Nei vienam vaikui, nieko neturejau isvirksciom siulem...kazkaip cia UK tokiu dalyku net nera
jolačka06 parašė:
sveikos. As cia su tokiu klausimu .. vis skaičiuoju kaip geriau išeiti ar 18 ar 24 men, ir matau kad suma sudėjus gaunasi daug didesne jei išeičiau 18 men. Bet as g…
Sveika, taip, galima, kad ir iki 3metų darbe prasitęsti, tik negausite jokių išmokų. Bet pagal skaičiuokles, tai 18mėn apsimokiau imti ir poto prasitęsti nieko negaunant.
jolačka06 parašė:
sveikos. As cia su tokiu klausimu .. vis skaičiuoju kaip geriau išeiti ar 18 ar 24 men, ir matau kad suma sudėjus gaunasi daug didesne jei išeičiau 18 men. Bet as g…
Taip. Sodroje pildote, kad imate 18 mėnesių, o darbe kad 2 metus
Arachnea parašė:
Taip. Sodroje pildote, kad imate 18 mėnesių, o darbe kad 2 metus![]()
O sodroje galima iškarto pildyti kad imu 3m?
jolačka06 parašė:
Taip, aš taip ir darysiu. Imsiu 18 mėn, o darbe 24 mėn.
Evuka parašė:
O sodroje galima iškarto pildyti kad imu 3m?
Man atrodo, kad Sodroje rašote laikotarpį, už kurį jums skiriamos išmokos. 3 metus išmokos nėra skiriamos.
Arachnea parašė:
Man atrodo, kad Sodroje rašote laikotarpį, už kurį jums skiriamos išmokos. 3 metus išmokos nėra skiriamos.
Supratau reiškia darbe reiks pranešti kad 3m?
Evuka parašė:
Supratau reiškia darbe reiks pranešti kad 3m?
Taip, kiek žinau, būtent darbe, o sodroje tik kiek laiko norite išmokas gauti.
KInga parašė:
Dziaukites kad neraset uzdaroje grupeje kad tepeate Bio-oil, akmenim butu uzmete, kad cia didziausias nuodasas su pirmu nestumu ji naudojau, neturejau nei vieno…
Rimtai? 😳 Visur rašo, kad natūralus, net negalvojau, kad taip prastai 😳
O kaip prisijungti į tą uždarą grupę, nes prašytis jau nebeleidžia, o pasikalbėti norisi 😅
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai