Forumiete parašė:
Visiškai nieko
Wow, net taip būna, pavydu🙂
Forumiete parašė:
Visiškai nieko
Wow, net taip būna, pavydu🙂
radvilel parašė:
Nes pirmojo gimdymo metu, plyšo išangės raumuo (3 laipsnio plyšimas), ir dar du įplišimai kitose vietytėse... ginekologė rekomendavo rinktis cezarį, taip pat ir San…
Oi taip jeigu taip po pirmo as ir noreciau tik cezario.
Forumiete parašė:
Liepos 4 naktį gimė Gabrielius, 52cm, 3.280kg. Turėjau suplanuotą cp jau su mano parašu, bet viskas prasidėjo anksčiau ir vyko žaibišku greičiu, jau prasivėręs kakl…
Sveikinimai!
Ir kaip sekesi paciai? Ar gan lengvas gimdymas? Nes pas jus ir matau nemazas laiko tarpas tarp vaiku?
Rugpjūtis14 parašė:
Išsiridenome ir mes, mergytė 3705g. 54cm
Terminas turėjo būti liepos 8 🥳
Sveikinu🥳🥳🥳💐💐💐!
Forumiete parašė:
Liepos 4 naktį gimė Gabrielius, 52cm, 3.280kg. Turėjau suplanuotą cp jau su mano parašu, bet viskas prasidėjo anksčiau ir vyko žaibišku greičiu, jau prasivėręs kakl…
Sveikinimai🥳🥳🥳💐💐💐!!!!
Pasauliete parašė:
Kas gimdote/gimdysite Santarose gal galit nufotkinti tą lentelę, kur surašyta kiek vaikų gimė konkrečią dieną 😊 arba gal šiaip žinote skaičius, nes teko girdėti, ta…
Forumiete parašė:
Ta prasme visißkai nejutote 10cm?😲 kaip pajutote, kad gimdysite?
elvin parašė:
Sveikos, gal kuri turi patirties gimdant su epidūru ir be jo? Įdomu ar tikrai su epidūru sunkiau išgimdyti vaikutį nei be jo? Ar dažnai su epidūru reikalinga interv…
Nei vienos negimdziau su epiduru, ir tikiuosi kad tikrai isvengsiu jo ir si karta. Nesakau ne, bet tikrai nenoreciau, drauge turejusi ir kazkaip nelabai kokia atsiliepimai, skausma nuima, bet visa eiga suleteja ir kaip suprantu sunkiau tada isstumti.
Rugpjūtis14 parašė:
Išsiridenome ir mes, mergytė 3705g. 54cm
Terminas turėjo būti liepos 8 🥳
Sveikinimai!!🪻🪻🪻 Kaip pavydžiu, nes man irgi terminas liepos 8, bet dar nieko nevyksta 😁
Forumiete parašė:
Sveikinimai! Tikiuosi ir Jums ir sūneliui viskas gerai! O kurioje ligoninėje gimdėte?
KInga parašė:
Nei vienos negimdziau su epiduru, ir tikiuosi kad tikrai isvengsiu jo ir si karta. Nesakau ne, bet tikrai nenoreciau, drauge turejusi ir kazkaip nelabai kokia atsil…
Man tokia baimė gimdyti, jausti skausmą, nes tas skausmas toks baisus🙈
Narnia parašė:
Sveikinimai!!🪻🪻🪻 Kaip pavydžiu, nes man irgi terminas liepos 8, bet dar nieko nevyksta 😁
Man irgi nieko nevyko, tik staiga vandenys pradėjo bėgti
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai