Narnia parašė:
O jūs pati maitinat? Nes man tas žindymas irgi lb daug laiko atima. Na ir kaip rašiau, mergaitė labai rankinukė, miega tik prie manęs, tai viskas dabar aplink ją. L…
Taip pati maitinu. 😊
Narnia parašė:
O jūs pati maitinat? Nes man tas žindymas irgi lb daug laiko atima. Na ir kaip rašiau, mergaitė labai rankinukė, miega tik prie manęs, tai viskas dabar aplink ją. L…
Taip pati maitinu. 😊
doneciu parašė:
O traukti su pientraukiu? nes bandau su rankomis, bet arba neišeina arba aš nemoku, tiesiog skauda taip maigant tą krūtį🫣
Pažiūrėkite instagrame pas Iloną Grigutienę yra įkelta vaizdo medžiaga kaip taisyklingai nusitraukti pienuką, gal pagelbės.
Brigita112 parašė:
Taip pati maitinu. 😊
Tai kame jūsų sėkmės paslaptis? 😊
Narnia parašė:
Tai kame jūsų sėkmės paslaptis? 😊
Mergytė kol kas dar daugiau dienos metu miega, ir kaip rašiau stengiuosi pasigaminti keliom dienom į priekį. O dar pagelbėja indaplovė, siurblys robotas buityje. 😄
Brigita112 parašė:
Mergytė kol kas dar daugiau dienos metu miega, ir kaip rašiau stengiuosi pasigaminti keliom dienom į priekį. O dar pagelbėja indaplovė, siurblys robotas buityje. 😄…
Tai vava, jei miegotų kažkaip be manęs šalia, irgi būtų jau geriau nei gerai..Aha, mes irgi ir indaplovę, ir robotą siurblį naudojam, ir tą maistą kažkaip pasiplanuojam. Tai irgi sukames, kol dar ir vyras turi daugiau laiko padėti 👌 Pastebėjau, kad su kiekviena diena vis lengviau, tikriausiai čia ir psichologinis faktorius prisideda.
Sveikos, liepinukų mamos🌼 Noriu prisijungti prie Jūsų ir aš (besilaukdama skaičiau tik ☺️).
Mano berniukas gimė 07.24 d. Klinikose -
3,535 kg, 52 cm.
Buvo planinis cp, nes sėdėjo sau soste nuo 30 sav. ir net nebandė verstis.
Esu labai patenkinta visa op. eiga ir atsigavimu savo - po 3 parų išsiprašėme išleidžiami. Gavome privačią palatą, tik vyrams ten miegoti kančia ant tokios kušetės išskleidžiamos 😄
Ryt važiuoju siūlo ištraukimui.
Mano pirma dukra gimė natūraliai, tai gal pasąmoningai to labai nebenorėjau ir sūnus pagailėjo mamos 😄
Daug mūsų tarpe po cp?
Bazilee parašė:
Sveikos, liepinukų mamos🌼 Noriu prisijungti prie Jūsų ir aš (besilaukdama skaičiau tik ☺️).
Sveikinimai!
Aš irgi po cpo
Bazilee parašė:
Tose pačiose klinikose jau buvo suplanuota CPO, parašai sudėti (ir ne dėl mano noro, o dėl mano sveikatos, jau ir pirmas vaikas gimė CPO, tik Santarose), bet...Sūnus užsimanė anksčiau ateiti (CPO turėjo būti liepos 7, o jis gimė liepos 4). Ir jokio epidūro net nedarė (kaklelis jau 10cm prasidaręs, beliko tik stumti), pagimdžiau per 2,5val nuo sąrėmių pradžios. Tai žaibiškai. Nors sūnui viskas gerai (10 iš 10 balų, pagal tą APGAR), bet aš sutraumuota (plyšimai, siuvimai, hemarojus, lūžęs uodegikaulis), nežiinau tikslios priežasties, kodėl to CPO nedarė, bet net beveik mėnesiui praėjus tebepykstu ant klinikų
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai