Moleane parašė:
Man ir su insulinu kartais būdavo didesnis cukrus. Tada bent man endo nurode per 1v.v didinti dozę. Tai pvz jūsų atveju aš jau šiandien vakare turėčiau leistis 5v.v…
Supratau,bandysiu dar skambintis,labai išsigandau🙄
Moleane parašė:
Man ir su insulinu kartais būdavo didesnis cukrus. Tada bent man endo nurode per 1v.v didinti dozę. Tai pvz jūsų atveju aš jau šiandien vakare turėčiau leistis 5v.v…
Supratau,bandysiu dar skambintis,labai išsigandau🙄
Snapu parašė:
Matau tema apie GD eina gal kuri man pasakys ar jums endokrinologas klausė dėl vandenų kiekio ? Šiandien nuėjus pas savo gydytoja pasake kad vaisiaus vandenų yra da…
Pas mane neklausė,nes vis vizitai pasitaikydavo po echoskopų,kuriuose būdavo vandenys normose,galbūt ji matydavo įrašuose ir užtai niekad neužsiminė,net nežinau🫣
Snapu parašė:
Matau tema apie GD eina gal kuri man pasakys ar jums endokrinologas klausė dėl vandenų kiekio ? Šiandien nuėjus pas savo gydytoja pasake kad vaisiaus vandenų yra da…
Mane papildomai siuntė ir dar siųs į Santaros perintologijos skyrių, kur ir įvertinta tuos rodiklius. Endokrinologe tik nurodė kada turiu ten nuvažiuoti. O toliau manau reikia kalbėtis su ginekologe ar prižiūrinčia gydytoja ką toliau daryti.
AisteMal parašė:
Sveikos🦋
Turiu GD, visą nėštumą reguliuotas dieta,nuo 33sav,t.y šią savaitę tapo nevaldomas…
Jeigu neklistu mačiau jums facebook daug yra parašiusiu šiuo klausimu atsakymų
Lavasi parašė:
O, tai jūsų didesnė patirtis. Man pirmas šviežio kraujo pasirodė 29 sav, bet kelnaičių vidurį tik dengė, santarose 3 dienos, brandino.
Na tikiuosi Jums jau paskutinis pagulėjimas, visai nebedaug liko iki paibaigos
jei pakraujavimai tokie nedideli. Tik jau stebuklų tutbūt nebūna, CP vistiek reikia nusiteikti.
Ir aš tikiuosi, kad kitą kartą atvažiuosiu jau tik gimdyt link 39 sav, t.y planiniam cezariui. ;)
Martinule parašė:
Na tikiuosi Jums jau paskutinis pagulėjimas, visai nebedaug liko iki paibaigosjei pakraujavimai tokie nedideli. Tik jau stebuklų tutbūt nebūna, CP vistiek reiki…
Rene666 parašė:
Jeigu neklistu mačiau jums facebook daug yra parašiusiu šiuo klausimu atsakymų![]()
Tikrai taip,kur kas ramiau 🤍
Man vienai čia užeina kažkokie juodi debeseliai? Ar tai hormonai siaučia, ar čia pilnatis kalta. Paskutines porą dienų kažkokia nuotaika max lieva. Vyras kažką pasako mini nesąmonę ,iškart belenkaip į širdį imu. Kas yra nelabai adekvatu 😀
O dar tiek visko nepadaryta, nepasiruošta, dar vienas mažas namie su besikalančiu dančiu, max irzlus. Atrodo visą dieną bandau neverkt 😀
Rere parašė:
Man vienai čia užeina kažkokie juodi debeseliai? Ar tai hormonai siaučia, ar čia pilnatis kalta. Paskutines porą dienų kažkokia nuotaika max lieva. Vyras kažką pasa…
Ne vienai 😌 as pati vakar visa vakara prablioviau 🙈 nujauciu, kad hormonai siaucia. Laikykites, visada ateina sviesesnis rytojus ❤️
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai