Andze7 parašė:
Kuo gelbėjatės nuo hemorojaus, kurios žindote?
Nėštumo metu man labai padėjo šnypščiosios tabletės VENORUTON, dingo viskas per 3 …
E-lactancia.org čia galite patikrinti ar jūsų minimas vaistas suderinamas su žindymu
Andze7 parašė:
Kuo gelbėjatės nuo hemorojaus, kurios žindote?
Nėštumo metu man labai padėjo šnypščiosios tabletės VENORUTON, dingo viskas per 3 …
E-lactancia.org čia galite patikrinti ar jūsų minimas vaistas suderinamas su žindymu
Deimante0202 parašė:
E-lactancia.org čia galite patikrinti ar jūsų minimas vaistas suderinamas su žindymu![]()
Tikrinau, rašo suderinamas. Tačiau vaistininkė prigąsdino, kad persiduoda kūdikiui per pieną 🤷♀️
Štai ir svarstau kuom čia gydytis..
Saule2021 parašė:
Aš dedate kepurėlę po maudynių?![]()
Taip, bet greitai nuimu kai plaukučiai išdžiūna
Atsiprašau už foto, bet ar normalu kad vaikutis būdamaa 3 sav taip kakoja? Vandenukas sakyčiau. Kai būna pamperse nekrepdavau dėmesio nes kakutis įsigerdavo, o dabar pamačiau, kai padarė ant palutės.
Dažnai leidžia pirdaliukus, galvojau, kad nuo to kad daug burbuliukų pilve. Gal nuo lašiukų "Colinox" duodu kasdien 2kartus per parą, nuo diegliukų. Pilvukas didokas, sakyčiau minkštas, bet dažnai girdžiu gurgia. O perdžia tikrai labai dažnai.
Amanda parašė:
Atsiprašau už foto, bet ar normalu kad vaikutis būdamaa 3 sav taip kakoja? Vandenukas sakyčiau. Kai būna pamperse nekrepdavau dėmesio nes kakutis įsigerdavo, o daba…
O maitinat pati?
Pas mus tas pats, valgo mp, normalu toks kakis, su pirmagime irgi toks buvo.
Andze7 parašė:
O maitinat pati?
Pas mus tas pats, valgo mp, normalu toks kakis, su pirmagime irgi toks buvo.
Taip, maitinu tik savo pienuku.
Amanda parašė:
Taip, maitinu tik savo pienuku.
Normalus, tokio amžiaus vaikui. Nuo 4-6 sav. turėtų būt tirštesnės išmatos. Bet mums nuo 4sav. ir "koncertai" prieš miegą prasidėjo 😀
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai