Sign parašė:
Aš vis dar juokauju, kad galiu būt nėščia amžinai. 9 mėnuo turbūt pats lengviausias. Didžiausias sunkumas nusikirpt kojų nagus.Net miegas pagerėjo, nebetirpsta …
Baltas pavydas😀
Sign parašė:
Aš vis dar juokauju, kad galiu būt nėščia amžinai. 9 mėnuo turbūt pats lengviausias. Didžiausias sunkumas nusikirpt kojų nagus.Net miegas pagerėjo, nebetirpsta …
Baltas pavydas😀
Sveikos,esamos ir būsimos mamytės. Forumą seku nuo pačios pradžios, bet kadangi galvojom, kad sulauksim naujametinio stebuklo tai kažkaip nesireikšdavau 🙈. O gavosi taip kad gimė prieššventinis mažylis tai gruodžio 17d 10:02 gimė sūnus 💙 Buvo 38+4d🙈 Važiavau į priėmimą vien todėl kad vyras sako važiuojam pasitikrint nes skausmai atrodo nejuokingi, o aš sakau eik Tu nieks čia nevyksta nes labai dideli tarpai tarp sąrėmių, o ir jie patys gan trumpi 🙈 Bet po patikros jau gavom keliaut į gimdyklą ten buvo 4cm prasivėrimas ir taip staigiai viskas užsikūrė kad per kelias valandas jau laikiau savo mažių 💙 Epidiūros prašiau bet nebespėjau.. pats gimdymas tikrai buvo skausmingas, nes ir jėgos apleido ir skausmai nemalonūs, aišku teko daryt įkirpimą.. Bet galutinis rezultatas pats geriausias! 💙
agneam parašė:
Sveikos,esamos ir būsimos mamytės. Forumą seku nuo pačios pradžios, bet kadangi galvojom, kad sulauksim naujametinio stebuklo tai kažkaip nesireikšdavau 🙈. O gavosi…
Sveikinimai
Ermelinda parašė:
Kaip gerai yra pinigai, Vilniaus rajono šįkart net kraitelio vietoj neturi, parašė, kai turės, informuos 😄
Mes taip pat Vilniaus rajone siu metu gyvename , gal galite pasidalinti, ar reikejo vykti i seniunija del kraitelio?
luza parašė:
Mes taip pat Vilniaus rajone siu metu gyvename , gal galite pasidalinti, ar reikejo vykti i seniunija del kraitelio?
Reiks, kai jis bus, jei bus😄
Good parašė:
Pas mane snd tokia pat naktis buvo😀
Ojoj... Laukiam 😬😁
Sign parašė:
Kaip džiugu, kaip jums pasisekė😊
agneam parašė:
Sveikos,esamos ir būsimos mamytės. Forumą seku nuo pačios pradžios, bet kadangi galvojom, kad sulauksim naujametinio stebuklo tai kažkaip nesireikšdavau 🙈. O gavosi…
Sveikinimai sulaukus sūnaus ❤️🎄🥰 O sąrėmiai jau tie tikrieji buvo? Man tai baisu, kad pas mane nebūtų praviras dabar kaklelis, nes vis skauda, bet būtų gi ir kitokių simptomų be jo... 🤔
Mažylė1 parašė:
Sveikinimai sulaukus sūnaus ❤️🎄🥰 O sąrėmiai jau tie tikrieji buvo? Man tai baisu, kad pas mane nebūtų praviras dabar kaklelis, nes vis skauda, bet būtų gi ir kitoki…
Joo pasirodo jau tikrieji, tik netipiški 🙈
Julita parašė:
Sveikos. Aš vis vargstu su makšties kandidoze. Naudojau Clogin žvakutes. Padėdavo pusdieniui, o vėliau vėl niežėjimas 😥🫣 buvau vaistinėje, kadangi ginekologė atosto…
Sveiki. Ar padejo Jums Cagynol?
As planuoju nestuma, nesisaugom, bet va kaip tik rado Candida albicans. Idomu ar pades viena zvakute viena... Visada prie grybelio savaite kursas budavo kitokiu vaistu ir Diflucan Flukanazolis, bet gydytoja dabar nerekomenduoja jo jei pastojimas butu. Ar Jums padejo viena zvakute?
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai