Karoole parašė:
Aš tai planuoju pasidaryti depiliaciją, bet čia tik dėl savęs![]()
Net nzn. Gal 🤷♀️ padarykit poros dienu tarpa ir tada matysit ar suveiks. Seip tikrai neisivaizduoju. Bet kiek teko skaityt tai vyro sperma ten suaktyvina kazka.
Karoole parašė:
Net nzn. Gal 🤷♀️ padarykit poros dienu tarpa ir tada matysit ar suveiks. Seip tikrai neisivaizduoju. Bet kiek teko skaityt tai vyro sperma ten suaktyvina kazka.
Karoole parašė:
Mano pažįstama pasidarė depiliaciją, sekančią dieną pasišalino kamštis. Savaitėlę pravaikščiojo, gerai užspaudė vyra lovoj naktį ir išvažiavo gimdyt ryte. Pertraukų nedarė , tą naktį daugiau pasidarbavo ir va turi
Nematoma94 parašė:
Mano pažįstama pasidarė depiliaciją, sekančią dieną pasišalino kamštis. Savaitėlę pravaikščiojo, gerai užspaudė vyra lovoj naktį ir išvažiavo gimdyt ryte. Pertraukų…
Geeeras koks sutapimas man su pirmagime panasiai buvo!!!! 37 sav. pasidariau depiliacija, td po keliu d isejo kamstis, dar su vyru smagiai pabuvom ir kita d pagimdziau!
KotrynaRenata parašė:
As neisivaizduoju kaip jus dar galit myletis, kai man pleso visa tarpkoji, maudzia pilva, pas mane tokiu nei minciu nei noru neber 😄
Tai surandi tokia poza kad nespaustu netemptu nieko ir megaujies 😊 ir saugotis nereikia nuo nestumo 🤣
Gretux5115 parašė:
Tai surandi tokia poza kad nespaustu netemptu nieko ir megaujies 😊 ir saugotis nereikia nuo nestumo 🤣
Na gal jo.. butu galima kazkaip isitaisyt patogiai, bet kad ir noro nebeliko paskutinem savaitem..
Mano mergina pilve taip non stop duodasi, kad aš kai pagalvoju, jog taip būtų sekso metu, tai labai keistas jausmas apima... atrodo negalėčiau susikaupti
O dėl depiliacijos, tai pirmus 2 gimdymus, prieš važiuojant į ligoninę, nueidavau į dušą ir nusiskusdavau, pasistačius veidrodėlį. Kažkaip nebuvo sudėtinga. Manau ir šį kartą taip pat darysiu. Nors visada maudantis praeinu su skutimosi peiliuku.
Lietuvė2300 parašė:
Mačiau grupėse įrašą, kad net gauna lapukus iš ligoninės su rekomendacija nesiskusti dėl infekcijų tikimybės, aš asmeniškai negavau😅
Nu geras 😂 Cia pietuose gal 😂 Siaurei net tokios temos nebuvo 😂
Pukasi parašė:
Mano vaikinas pilve duodasi tik vakare ir anksti ryte, dabar pora dienų jaučiu labai kieta pilvuka👶 ar jūsų mažyliai sktyvus visa diena?
Kaip kada. Dazniausiai i vakara. Arba diena
buna dienu max aktyviu, buna ramesniu
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai