Anonime1993 parašė:
Tiesiog tada neprasiau niekieno pagalbos,bandziau viska daryti pati,bet neiseidavo. Atrode kad viskas pavyks savaime,bet deja paluzau,daug nervavausi kad nesisrke m…
Sekmes Jums!
Anonime1993 parašė:
Tiesiog tada neprasiau niekieno pagalbos,bandziau viska daryti pati,bet neiseidavo. Atrode kad viskas pavyks savaime,bet deja paluzau,daug nervavausi kad nesisrke m…
Sekmes Jums!
Ocean Ni parašė:
Kas dar neoagimdet, kaip laikotes?
Man terminas uz savaites, bet paruosuamieji jau skausmingesni nei anksciau. Kazkai…
Man dar ne visai laikas gimdyti, bet jau jei susigalvotu gimti, gali bet kada. As is tikro esu siek tiek nustebus, bet kazkaip labai gerai pradejau paskutines kelias savaites jaustis (pfiu pfiu pfiu! ). Pries tai siek tiek kamaves remuo dingo savaime, nors pilvas ir nenusileides dar. Miegas pagerejo. Miegu, aisku, su tualeto petraukom, bet siaip labai gerai. Vis dar einu i gym 2-3k per savaite pusvalandzio nestumui adaptuotai treniruotei su treneriu
Ocean Ni parašė:
Man terminas uz savaites, bet paruosuamieji jau skausmingesni nei anksciau. Kazkai…
Sveika, mano terminas jau šį penktadienį, bet kol kad atrodo kad mazyliai labai gerai pilvelyje nes jauciuosi gerai🫣😀 Pries dvi savaites kietedavo pilvas dabar atrodo nieko tik kartais naktimis labai labai juda atrodo kad islys bet poto praeina ir vel ramu🫣😀 O stresiuka jauciu nuo preitos savaites vis tikrinu lagaminus ar viska susidejau plius kamuoja galvojimai kaip pagimdysiu ir kaip seksis istverti tuos skausmus ir dar vargina tas stresas kada cia viskas prasides🫣
Ocean Ni parašė:
Aš tai kažkaip ramiai jau net laukiu to pasimatymo
Mane šis antras nėštumas kankina, nuo 37sav visokie nauji skausmeliai pasirodo ir vis tikėjausi kad pagimdysiu iki termino, dabar 40+3d šiandien dar stipresni skausmeliai užėjo, vaikščioti sunku buvo ryte ir vėl viskas nurimo, tuoj depresija susirgsiu atrodo, jau ir taip nugara skauda, miegoti skauda, tirpsta kūnas gulint ant šonų, o ant nugaros nepatogu, nes pilvas atrodo į nugarą sulys, ko tik nedariau, kad paskatinti gimdymą ir niekas nepadėjo... tikėjausi kad antras gimdymas greičiau prasidės, bet dėje... 😅
Sonca parašė:
Termino datos buvo dvi 8 ir 10d. Neperseniausiai turbut paskutinis likutis kamščio pasišalino gera sauja žėlės😁 po pusvalandžio sukietėjo pilvas ir nebeatleidžia. K…
Nepanasu i paranoja, panasu kad jau dekites batus ir i ligonine! 😄
Sekmes! 🩷
mrs.kn parašė:
Sveikos, 2024.11.04 gimė mūsų dukrytė 🙂
Tą dieną turėjau atvažiuoti 06:30 val. į apžiūrą, nes buvo likusios 3 dienos iki t…
Sveikinimai. Ramiu nakteliu ir daug saldaus pienelio
Ocean Ni parašė:
Man iki termino lygiai 2sav sian. Kazkaip siuo metu turiu daugiau del ko nerimaut. Nes kraustomes I kita miesta tai reikia nama susirast o dar plius viena dukra streikuoja del to issikraustymo...zodziu...bet seip jau laukiu nesulaukiu kada nes skauda visus galus jauciuos kaip pingvinas ir vaikstau kaip pingvinas 🤭🤭
As ligonineje buvau stacionare , 5 ryto labai tokie pamaudenimai uzejo. Bet ryte atsikelus 7 jau nieko nejauciau.. nuvykau i ligonine nes pagal eho termino diena siandien, bet nieko. Kaklelis uzdaras. Tonusai viskas gerai..
sake turbut gimdymas pagal kita data tai kazkur apie 18 d gali buti..