ssaannddraa parašė:
Taip, neseniai patvirtino, kad ok.
Aš nuo seniau turiu individualią veiklą, bet ją atsidaryt per 5 min galima, užraši…
O kaip veliau su mokejimus "auklei"? Pavedimus 384 eur darot menesio gale? 🤔
ssaannddraa parašė:
Taip, neseniai patvirtino, kad ok.
Aš nuo seniau turiu individualią veiklą, bet ją atsidaryt per 5 min galima, užraši…
ssaannddraa parašė:
Sveiki, o kur tuos kvietimus gaunate? El paštu?
Nes mūsų į tuos du darželius eilės kosminės, arba aš kažko nesuprantu 🙄
Vienas atsiuntė el.paštu, kitas paskambino.
@lina parašė:
Sutartį įvardintas valandinis 6 eur. Tai kažkokius pavedimus reiks padaryti, nebūtinai tai sumai. Išmokos suma nepriklauso nuo auklės "algos".
Akvi1ina parašė:
Sveikos mamytes idomu ar yra susidursiu su tokia situacija
Jau esu 2 mergaiciu mama ir ruosiuosi po truputi grizti i darba, esme tame kad dom…
Pagal darbo grafika skaiciuojasi. Pas mus nesvarbu kiek val.dirba duodam laisva diena
Tina parašė:
Sveikos, mamos, o kaip pas Jus su vaiku kalba ? Kiek vaikai jau kalba ? Ką pasako ?
Nedaug dar ką sako. Turbūt kokie 5-7 žodžiai bendrai.
Akvi1ina parašė:
Jau esu 2 mergaiciu mama ir ruosiuosi po truputi grizti i darba, esme tame kad dom…
Pagal darbo kodeksą, suteikiamos 8 poilsio apmokamos valandos. Tad, jei Jūsų darbo diena trunka 12 val., galite per 2 mėn. sukaupti pilną darbo dieną, arba trumpintis darbo dieną 8 val. Šiaip labai ir nuo darbdavio priklauso.
Akvi1ina parašė:
Nesenai domėjausi šiuo klausimu, pas mane buvo jog mokėdavo už 7h, o 4 eidavo į minusą ketvirčio gale minusą sudėdavo ir gaudavosi papildoma dieną eit dirbt, nors taip neturi buti ėjau su valdžia aiškinausi ir laimėjau

ssaannddraa parašė:
Sveiki, o kur tuos kvietimus gaunate? El paštu?
Nes mūsų į tuos du darželius eilės kosminės, arba aš kažko nesuprantu 🙄
Oo jus iš Kauno 😃 aš ir užpildžius tai kiek man žinoma gausite paštu ar skambučiu jei pateksit pranešima. Formuojamos grupes kažkur bus apie pavasario gala. Tačiau jūsų skaičiai dideli, turekit plana B dar aplink gal koks darželis yra valstybinis ar privatus. Jei negaunat darželio valstybinio galima kompensacija gaut ir bandyti vesti i privatu. Aišku jei galite mokėti.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai