Joni parašė:
Spėju, kad kas nors iš čia esančių bus susidūrę, ką galėtų reikšti išmatose šiek tiek kraujingų gleivių? Mano pačios mityba tai niekuo nepasikeitusi. 🤔…
Pasiskambinkit gydytojai, kad leistų pasidaryt tyrimą
Joni parašė:
Spėju, kad kas nors iš čia esančių bus susidūrę, ką galėtų reikšti išmatose šiek tiek kraujingų gleivių? Mano pačios mityba tai niekuo nepasikeitusi. 🤔…
Pasiskambinkit gydytojai, kad leistų pasidaryt tyrimą
VikiMiau parašė:
Merginos, man įdomu kaip jūs primaitinat mažylius, kai jie dar sėdėti nemoka?
Mes tai rankose laikydavom pradžioje, po to, kai jau daugiau kiek užvalgydavo, lyg automobilinėje kėdutėje, nepamenu.
O tie garintuvai-trintuvai tai man atrodo nereikalingas dalykas 🤔 Išvirdavau garuose ar mažam vandens kiekyje ir sutrindavau rankiniu trintuvu. Kas tikrai vėliau praverčia, tai kavamalė. Kavai naudojam malūnėlį, bet ta elektrinė kavamalė labai padeda vėliau smulkinti įvairias sėklas ir riešutus mažiams.
Joni parašė:
Būna taip pasireiškia alergija, bet gali būti ir infekcija. Tikslinga būtų stebėti ar kartojasi + kaip jaučiasi kūdikis, o jei ir toliau išmatos bus su kraujo siūleliais, tai būtinai atlikti išmatų tyrimus🙄
Joni parašė:
Turėjom praeitą savaitę. Abu su vyru užpanikavom 😀 nuvežėm vaiką į priėmimą, po to dar su šeimos gydytoja kalbėjom, tai abi gydytojos pasakė, kad alergija ir kad didžiausia tikimybė, kad karvės pieno baltymui. Išėmiau karvės pieno produktus iš mitybos ir kol kas nesikartojo.
Nu kaži kas čia dabar 😳😳😳😳
Pirnąpusę nakties paba blūdina - numiegojus +\- valandą ima budintis kas 10-30min., verkia, verčiasi ant pilvo,gulėdama ant nugaros kelia šikniuką aukštyn....
pamaitinta, vaistai nuo pilvo suduoti, dantukai patepti.... kas dar?!
Paryčiais įminga ir nėr jokios bėdos....
AsSaSG parašė:
Labas rytas. Mamos, kaip Jūs darote? Maniškė verčiasi ant pilvo ir miega. Ar Jūs irgi "budite" naktį, kad atversti ant nugaros? Jau gaunasi per piktumus, išbudinu a…
Aš nevartau, kaip įsitaiso pats, tai taip ir leidžiu miegoti. Bet jis ant pilvo retai miega, daugiau ant šonų. Bet tikrai nebudžiu, lovytė saugi be jokių minkštų apsaugėlių ir kitų nereikalingų daiktų, tai įsirėmęs neuždus, o miegodamas ant pilvo tikrai jau moka pasukti galvą į šoną ir neįspausti nosytės į čiužinį. Kai nebepatinka taip gulėti, tai pats garsiai praneša. 😀
Elanders parašė:
Nu kaži kas čia dabar 😳😳😳😳
Mokosi šliaužt 😀🫠 dabar atradimų metas, tai sulyg kiekvienu pasiekimu, turėsim prastus miegus, nes taip tiesiog yra. Tik vos prasibudina ir davai varyt praktikuotis, nėr laiko miegui 😀 su pirmagimiu buvo tas pats, su mažaja iiiiirgi. Tai tiesiog apsišarvuot kantrybe 🫶
AsSaSG parašė:
Labas rytas. Mamos, kaip Jūs darote? Maniškė verčiasi ant pilvo ir miega. Ar Jūs irgi "budite" naktį, kad atversti ant nugaros? Jau gaunasi per piktumus, išbudinu a…
Leisčiau miegot taip, kaip nori. Jau vaikai nebe naujagimiai, tikrai yra pajėgūs bent galvytę pasukt, jei nepatogiai jausis. Tai ir miegot gali visokiom pozom. ☺️
AsSaSG parašė:
Mano retai užmiega ant pilvo, bet buvę naktų kai su pykčiais ją varčiau...
tai paskui leidau miegoti ir gal 20 min pabudėjau, kol įmigo, ir tada apverčiau ant nugarytės.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai