nikole_ parašė:
Nepergyvenkite, viskas gerai su tuo skiepu![]()
Truputį pakilo temperatūra ir tiek. Įdėjau žvakutę.
Ačiū už pasidalinimą🙂
nikole_ parašė:
Nepergyvenkite, viskas gerai su tuo skiepu![]()
Truputį pakilo temperatūra ir tiek. Įdėjau žvakutę.
Ačiū už pasidalinimą🙂
emilijaproc parašė:
Praėjo gerai,nesureagavom,nors daktare prisakė kad sureaguos.
Man irgi tiek skiepų nepatinka,kad vis leidžia vaikiukui. Bet pagalvojus jei nepas…
Ačiū už pasidalinimą🙂
paulaulyte parašė:
Sveikos. Kaip galvojat kiek yra blogai, kad mano lelius miega ant sonu nakti? Paguldau ant vieno, po pavalgymo ant kito ir taip keitineju. Nes jei persivercia ant n…
Aš irgi guldau ant šoniukų ir nematau nieko blogo. Miegodamas vėliau pats atsiverčia ant nugarytės, bet daug geriau užmiega gulėdamas ant šono ir nesiblaško.
paulaulyte parašė:
Sveikos. Kaip galvojat kiek yra blogai, kad mano lelius miega ant sonu nakti? Paguldau ant vieno, po pavalgymo ant kito ir taip keitineju. Nes jei persivercia ant n…
Iš pat pradžių kaip buvom mazi tik ant šono guldydavau. Bet dabar pastaruoju metu miega tik ant nugaros iškėlęs rankas į viršun😅😅
paulaulyte parašė:
Mano maziukas irgi užmiega ant šonų, bet be miegodamas pats pasisuka ant nugarytes 😊
Esmina Kapčinskaitė parašė:
Sveikos mamytės, gal kurios mažylei(iui) 3 mėnesį dantukai kaltis pradėjo? Kaip išgyvenate tą laikotarpį?
Sveika
O kaip pastebėjote kad pradėjo kaltis?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai