vaivaidusia parašė:
Bet kaip ir rašė narė - Nipt patikimas su tuo, ką tiria. Tuo atveju tam tikrų dalykų jis tiesiog neapėmė.
Nu joa, bet 1700 visa programa. Bent tą ką man davė...
vaivaidusia parašė:
Bet kaip ir rašė narė - Nipt patikimas su tuo, ką tiria. Tuo atveju tam tikrų dalykų jis tiesiog neapėmė.
Nu joa, bet 1700 visa programa. Bent tą ką man davė...
Svetachka parašė:
Sveikos. Gal girdėjote kas, ar galima darytis burnos higiena bei tvarkytis dantis?🫣😁
Su pirmu nestumu dariaus higiena ir tvarkiausi nuo antro trimestro. Kai gausit nesciosios kortele (jei dar negavote) reikes apsilankyti pas odontologa, kad apziuretu ar sveiki dantys ir ar reikia gydymo.
Laura_K parašė:
Kažką pamelavo, gavau laiką Kauno klinikose pas Vytautą Abraitį, labai geri atsiliepimai, patirtis 24 metai, nepanašu nė iš tolo į rezidentą![]()
Kada gavote? nes manes dar neregistruoja spalio pradziai, noreciau pas ji papulti.
Eiva2 parašė:
Su pirmu nestumu dariaus higiena ir tvarkiausi nuo antro trimestro. Kai gausit nesciosios kortele (jei dar negavote) reikes apsilankyti pas odontologa, kad apziuret…
O galima naudoti nuskausminamuosius nestumo metu tvarkant dantukus?
Boraa parašė:
O galima naudoti nuskausminamuosius nestumo metu tvarkant dantukus?
As iskentejau be. Man siule bandyt be vaistu o jei kas tai suleis. Parenka saugius nestumui.
Seip as labai bijau odontologu, vaikystes trauma🙉 gimdyt zymiai maziau baimes nei eit pas odontologa, bet kazkaip susikaupiau ir del mazylio iskentejau be vaistu. Nes seip kiek eidavau ne nestumo metu iskart prasydavau leist vaistus 😁
Svetachka parašė:
Sveikos. Gal girdėjote kas, ar galima darytis burnos higiena bei tvarkytis dantis?🫣😁
Mano vizitas buvo suplanuotas šiandienai, bet paskambinus higienistei ir informavus apie nėštumą, pasakė, kad atvykčiau tik antrame teimestre. Tai matyt nerekomenduojama pirmame trimestre lankytis jei nėra didelės butinybės
Eiva2 parašė:
As iskentejau be. Man siule bandyt be vaistu o jei kas tai suleis. Parenka saugius nestumui.
Man lygiai tas pats bijau kaip velnias kryziaus odontologu nuo vaikystes....ir be nuskausminamuju nieko neleidziu daryti...tik va baisiausia yra jautrus dantukas jau praeitais metais taisytas prie pat nervo pliomba, tai anakart jau minejo gali ir su nuskausminamais skaudeti, tai neisivaizduoju kaip be ju galetu taisyti...tai tikiuosi gal nesugedes tiesiog jautrus del tos pliombos kuri arti nervo
Boraa parašė:
Kada gavote? nes manes dar neregistruoja spalio pradziai, noreciau pas ji papulti.
Rugsėjo viduryje, registravausi 2 sav prieš paskirtą laiką ;) Nežinau, radau youtube jo video, tai nelabai apsidžiaugiau, man tokie dalykai nelabai priimtini. Bet nėr kada pakeist, tai tikiuosi bus profesionaliai, o į kita nekreipsiu dėmesio
Eiva2 parašė:
As su pirmagime nejau nes ziaurei ju bijau. Nuejau tai prasidsjo kraujavimas is tos baimes ir nejau. Po gimdymo susitvarkiau
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai