Myta parašė:
Sveika, nu ir man atrodo į berniuko puse🤷♀️ o pas ja lankotes afidejos klinikoj Šiauliuose jeigu ne paslaptis🫣
Taip, Šiauliuose, Affidea klinikoj 😊
Myta parašė:
Sveika, nu ir man atrodo į berniuko puse🤷♀️ o pas ja lankotes afidejos klinikoj Šiauliuose jeigu ne paslaptis🫣
Laurute200 parašė:
Pas koki gyd lankotės?
Myta parašė:
Pas koki gyd lankotės?
Goda Jievaltienė
Koela parašė:
Aciu, kad pasidalinote. Kaip suprantu vaiko prieziuros atostogos skaiciuojamos nuo NGA atostogu datos pabaigos, nepriklausomai kada buvo gimdymas ir trunka jos ne 1…
Taip, realiai į darbą grįžtame tada, kada vaikučiui sueina 18/24 mėn., nepriklausomai, kiek truko NGA/VPA. Tiesiog vėliau išėjus į NGA, jos sudaro procentaliai didesnę dalį visų "atostogų" bendrai
Merginos o gal galite padeti suprasti. Tarkim noreciau imti VPA ismokas 18 menesiu, o darbe pasiimti dekreta 24 menesiam, suprantu, kad negausiu piginu po 18 men, bet cia gal labiau, nes apsimoka finansiskai. O kadangi vyrui priklauso du menesiai ismoku 16-18 men tarkim tai man reikia gryzti i darba tiem dviems menesiams, nors darbe pasiemiau 24 menesius? Nesuprantu...
Ežiukėė parašė:
O yra čia tokių, kurios nei kg nepriaugo?
Yra, aš šiai dienai dar nei vieno kg pliuso neturiu, bet man nėštumo pradžioj iki 14sav krito svoris buvo -4, tai dabar jau grįžau į pirminį svorį.
bagyrutja parašė:
Yra, aš šiai dienai dar nei vieno kg pliuso neturiu, bet man nėštumo pradžioj iki 14sav krito svoris buvo -4, tai dabar jau grįžau į pirminį svorį.
Man taip pat, pastojus buvo -3kg, dabar svoris grizo i pradini.
greatG parašė:
Merginos o gal galite padeti suprasti. Tarkim noreciau imti VPA ismokas 18 menesiu, o darbe pasiimti dekreta 24 menesiam, suprantu, kad negausiu piginu po 18 men, b…
Taip, viską gerai supratote
bagyrutja parašė:
Man irgi buvo -3kg, tada buvo grįžęs pradinis, dbr kaip ir -1 vėl... lyg tais nepergyvenu, nes turiu riebalo nemažai 😀 bet keista, mačiau rašė moteris, kad 10priaugo, tai sakau gal kažką ne taip darau 😅 nes pilvelis atrodo didėja, po bšk jau sunkėja, spurda 😁 o svoris nesikeičia beveik 😀
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai