Vaiva91 parašė:
Jo, ne visas niežulys normalu. Iš td
Į gydytoją dėl nėštumo metu niežtinčios odos būtina kreiptis, jeigu:
Tyre kepenis inkstai kraujas gerai bet man berimai irgi atsirado usirasiau pas dermotologa
Vaiva91 parašė:
Jo, ne visas niežulys normalu. Iš td
Į gydytoją dėl nėštumo metu niežtinčios odos būtina kreiptis, jeigu:
Tyre kepenis inkstai kraujas gerai bet man berimai irgi atsirado usirasiau pas dermotologa
Lietuvaite1 parašė:
o mes vienintėliai dar niekam absoliučiai nesakėm?su pirmu mamoms pasisakėm gal 4 savaitės buvo, o dabar visai nesinori, ypač kai nėštumas labai aukštos rizikos…
Pas mus žino tik mano sesė ir mama. Daugiauniekam nesam sakę, pasakyt planuojam, kaip apsilankysim pas genetiką.
Laba diena. Nezinau ar tokia teme jau buvo, bet gal nesipyksit jai uzklausiu dar karta🙂 ar yra cia nestukiu kuriom yra isoperuota tulzis? Kaip jus gyvenat su tuo per nestuma? Na nes pas mane jinai isoperuota jau senai, bet jai kazka labiau pavalgau daugiau "prikemsu" skarandi pradedu vemti🫣 ir tai buna i menesi karta ar du🤔 bandau susilaikyt nuo valgymo bent kad laiko daugiau praaiti kol suvirskins ta maista. Bet nelabai gaunasi🙂
Vijyte parašė:
Laba diena. Nezinau ar tokia teme jau buvo, bet gal nesipyksit jai uzklausiu dar karta🙂 ar yra cia nestukiu kuriom yra isoperuota tulzis? Kaip jus gyvenat su tuo pe…
Man išoperuota, ir kaip tik dabar ieškausi informacijos, nes pradėjau jausti skrandžio viršuj , po šonkauliais , toks jausmas kaip rėmuo ėstų, kaip tuščia vieta kažkokia jautri būtų, įkvėpus ir išpūtus skrandį lyg nepatogumas kažkoks, nors laukiuosi dar tik 10 savaitė , kiek radau informacijos, gali būt tulžies išsiskyrimas dažnesnis. Aš nevėmiau nei kart, tik pykino, vat atsirado toks įdomesnis skrandžio jautrumas.
Vijyte parašė:
Laba diena. Nezinau ar tokia teme jau buvo, bet gal nesipyksit jai uzklausiu dar karta🙂 ar yra cia nestukiu kuriom yra isoperuota tulzis? Kaip jus gyvenat su tuo pe…
Man išoperuota prieš daugiau nei metus, bet kol kas nieko kitokio nejaučiu. Ai tik kartais po šonkauliais pamaudžia vos vos.
Aš esuaš parašė:
Man išoperuota, ir kaip tik dabar ieškausi informacijos, nes pradėjau jausti skrandžio viršuj , po šonkauliais , toks jausmas kaip rėmuo ėstų, kaip tuščia vieta k…
Man vaskrandzio jautrumo nera nei rugstys kila nei degina. Bet padtebejau kad daugiau pavalgai ypac vakare buna kartais nebegerai vakar suvalgiau obuoli nes valgyt norejau o as uzmigt tusciu skrandziu negaliu tai galvojau bent obuoli suvalgysiu tik suvalgiau atsigeriau mineralinio ir ejau pasikalbet su wc😃
Lietuvaite1 parašė:
Man išoperuota prieš daugiau nei metus, bet kol kas nieko kitokio nejaučiu. Ai tik kartais po šonkauliais pamaudžia vos vos.
Man ir buna toks kaip maudimas atrodo kad butu jau kokia 30sav nestumo ir leliukas skaiciuotu sonkaulius😀 buna kad ikvepiant oro irgi sumaudzia. Bet sakyciau labiau gal kaires pusei maudzia nei desineje🤔
JLoook parašė:
O as ligoninej...kraujavimas, pagulde stebejimui. Vaikui viskas gerai, tikiuosi nieko baisaus,bet bijau iki isprotejimo🙏
ta baime turbut pabus kartu kuri laika. as laukiu kada iseis nurimt. aisku man kartojasi vis. tai tures nustot, kad grisciau i gyvenima kaip zmogus. na ir sava gydytoja laukiu kol apziures ir pasakys uztikrinciau ka nors. i darba isvis bus turbut panika sugrizt. linkiu kad vienkartinai butu ir netasytu nervu toliau.
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai