mylimukac parašė:
Wat užtat.. , kad neina džiaugtis tuo laukimu, nes lauki vis sekančio vizito, poto vėl sekančio ir atrodo greičiau pagimdyti, kad tas stresas dingtų..
As ir mamai nesakau, beet jau antram trimestre vis drąsiau darosi
mylimukac parašė:
Wat užtat.. , kad neina džiaugtis tuo laukimu, nes lauki vis sekančio vizito, poto vėl sekančio ir atrodo greičiau pagimdyti, kad tas stresas dingtų..
As ir mamai nesakau, beet jau antram trimestre vis drąsiau darosi
Julita parašė:
Skaitau čia ir pradedu nerimauti... 3 nėštumas. Jokių problemų dėl nešiojimo neturėjau, bet į galvą lenda visokių minčių. Dvi kolegės persileidimus turėjo iki 13 sa…
o kodel Jusu nestumas turetu buti kaip kitu? Yra kas visa nestuma isvis nesijaucia nescia apart pilvo ir judesiu. Yra kas vemia ir visa nestuma ir gimdant. Visos nerimaujame. Visokiu minciu buna, tik arba joms pasiduoti arba ne. Man mano vaikai stiprus ir kovotojai ir kitaip as sau neleidziu galvoti. Nes tada tikrai, vertetu nusioirkti echoskopa ir visa diena echoskopuotis arba plaukus nuo galvos pestis Buna ir pries gimdyma susipina virkstele ir vaikas gimdomas negyvas, buna mirsta gimdymo metu, buna nebesivysto ir velyvose savaitese... buna visko. Bet einant gatve negalvojat istisai kad buna nutrenkia, buna nukrenta plyta ant galvos, buna netycia nusauna, buna valgo ir paspringsta, buna nuskesta vonioje... buna istinka infarktas pas jaunus ir sveikus, buna mirsta artimiejj ir persileidi nuo streso... visko buna. Bet jei pasiduoti tam nerimui ir paranojai - amen. Todel turi buti gerai. Kai bus negerai, tada ir spresime ir isgyvensime negerumus. Vaikai mazu maziausiai nusipelno, kad mes jais tiketume.
Julita parašė:
Skaitau čia ir pradedu nerimauti... 3 nėštumas. Jokių problemų dėl nešiojimo neturėjau, bet į galvą lenda visokių minčių. Dvi kolegės persileidimus turėjo iki 13 sa…
Kiek jums savaičių? 🙂 mano irgi trečias nėštumas ir man 35metai irgi bijau, bet negalima leisti sau blogų minčių, kaip tik turime būti pozityvios šiuo metu ☺️ juk vaikučiai patikrinti, auga gerai 🙂 aš iš tų laimingųjų kurių nepikino, kurios jaučiasi gerai 🙂 vienintelis nėštumo simptomas jautresni spieneliai tad irgi pagalvoju kartais ar viskas čia gerai 🙂
Džeizė parašė:
o kodel Jusu nestumas turetu buti kaip kitu? Yra kas visa nestuma isvis nesijaucia nescia apart pilvo ir judesiu. Yra kas vemia ir visa nestuma ir gimdant. Visos ne…
Ačiū jums už gražius žodžius 🫶💖😍 siunčiu jums🫂 tikiu, kad viskas bus gerai.
MisDi parašė:
Kiek jums savaičių? 🙂 mano irgi trečias nėštumas ir man 35metai irgi bijau, bet negalima leisti sau blogų minčių, kaip tik turime būti pozityvios šiuo metu ☺️ juk v…
Man 34🙂 rytoj 17 savaičių 🫄 galvoju kaip čia susitvarkysim visi😄 vaikams nesenai pasakėm. Labai apsidžiaugė 🤗☺️ tik dukra norėjo sesutės, o laukiam broliuko 🙂 oi aš su pirmagyme 2 mėnesius kasdien po n kartų 🤮, su antruoju jau lengviau buvo. Mažiau vėmiau, bet pykino. Dabar tik kelis sykius 🤮, bet pykino stipriai. Dabar lyg ir sumažėjo🤗
Pagaliau buvo vizitas pas gonekologę. Pasidžiaugsiu, kad leliukui viskas gerai, į kelionę išleido. Ai šlapimo pasėlio tyrimą padarė, tai ryt atsakymai.
Sakė, kaip tik džiaugtis, nes aš sunerimus buvau, kad tik keli kg plius, nors suknelės primatavime, vos įlindau į suknią 😂 ir kad neturiu simptomų kokių nors 😄
Kadangi mane irgi tik speneliai jautrūs ir pilvukas jau matosi. 😊
JOLE- parašė:
Kas lankėsi Santarose pas Eglę Butkevičienė?
As
Vilmukaz parašė:
As
Ar atlikote ir NIPT? Ar užteko tik konsultacijos?
JOLE- parašė:
Ar atlikote ir NIPT? Ar užteko tik konsultacijos?
Aš lankiausi, mums užteko konsultacijos ir Prisca tyrimo.
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai