Poppy8 parašė:
Tai pasisekė, praėjo tas anšlagas 😀
Gal , nes ir man tokia apatiška, neturiu jėgų kažką daryt, bet ir gulėt nenoriu.
Poppy8 parašė:
Tai pasisekė, praėjo tas anšlagas 😀
Gal , nes ir man tokia apatiška, neturiu jėgų kažką daryt, bet ir gulėt nenoriu.
Blueberryy parašė:
Atleiskit gal ne tiksliai parasiau, bet turejau omeny ar kateteri slapimui istato?nezinau gal ne taip tas dalykas vadinas😬😁 bet ir del pacio epiduro aciu, kad patik…
Ai ne kateterio neistate. Mane laike vyras, slaugytoja ir akušerė. Padėjo basoną ir aš tiesiog sysiojau 😀 šiaip nejauku buvo, pajungė man jos kraną, kad atsipalaiduočiau 😀 ir paskui po visko kojos nutirpę, tai irgi prilaikė į vežimėlį pasodino, tada šlapimą nuleido man prieš naktį, nes sakė tik ryte galėsiu bandyt stotis ant kojų. Kadangi pagimdžiau po vidurnakčio. O ryte jau gerai buvo dešinė koja buvo atitirpus, tik kairė užtrūko gal iki 10val ryto dar buvo nutirpus, paskui viskas gerai
Utopija parašė:
Ai ne kateterio neistate. Mane laike vyras, slaugytoja ir akušerė. Padėjo basoną ir aš tiesiog sysiojau 😀 šiaip nejauku buvo, pajungė man jos kraną, kad atsipalaidu…
Tai čia taip ilgai tas epiduras veikia, kad net kojos nutirpsta ir iki wc negali nueiti? 😳😳
Galvojau jo poveikis dar stūmimo metu gali baigtis ir viskas tuo pasibaigia, viską jauti..
Poppy8 parašė:
Tai čia taip ilgai tas epiduras veikia, kad net kojos nutirpsta ir iki wc negali nueiti? 😳😳
Man su pirma veike truputi ilgiau- t.y. Stumiant maziau jauciau kur stumt, po gimdymo kojos nelabai laike. O su antru tai viska jauciau gimdant ir norejau pati i palata eiti, nes kojos pilnai laike, bet neleido
Poppy8 parašė:
Blemba tikrai kaip nefainai skamba 😁 kazin ar visur taip ant kibiro patupdo😂 ir dar tiek ilgai palyginus🤔
Susirgau blemba! Rytoj pas gydytojus dėl cp primatavimus beibio darys. Aš iš lovos nepakylu. Kažkoks įdomus virusas, be temperatūros, bet kaulus laužo, sloga, gerklė. Visa nėštumą gydžiau sergančius aplink ir nieko, ant galeko paėmė pačią. Vyras paroj lyg tyčia, dukra vaikšto vargšė. Kaip galiu gydytis?? 💛
ruta_s parašė:
Susirgau blemba! Rytoj pas gydytojus dėl cp primatavimus beibio darys. Aš iš lovos nepakylu. Kažkoks įdomus virusas, be temperatūros, bet kaulus laužo, sloga, gerkl…
Oi nesąmonė, užjaučiu, aš irgi taip bijau šito 🫣🫣 pati pabaiga nėštumo, orai lievi, daug sergančių, vyras čia pora dienų su gerkle vakarais skundžiasi, bet kolkas tfu tfu, laikosi 🤞🤞
Skysčiai, skysčiai, skysčiai įvairiais pavidalais, vit C, D, cinkas ir max tausojantis rėžimas. Virusai šį sezoną tokie keistesni visokie, kad ir be temperatūros būna 😵💫
ruta_s parašė:
Susirgau blemba! Rytoj pas gydytojus dėl cp primatavimus beibio darys. Aš iš lovos nepakylu. Kažkoks įdomus virusas, be temperatūros, bet kaulus laužo, sloga, gerkl…
Gal gripas jeigu kaulus laužo, pasidarykite testą dėl savęs.
Daug arbatų, galima čiulpemas pastiles Isla moos (islandinėm kerpenom), man nuo gerklės padeda saldainiai su cirtina Halls labiau nei kokie vaistai. Vėdinti ir drėkinti kambarius, nuo slogos inhaliacijas ir aš kai jau buvo neįmanoma kvėpuoti pro nosį tai Vibrocil į nosį naudojau.
Blueberryy parašė:
Blemba tikrai kaip nefainai skamba 😁 kazin ar visur taip ant kibiro patupdo😂 ir dar tiek ilgai palyginus🤔
Aš kai su antru norėjau į tuoletą sarėmiu metu man neleido keltis (buvau pajungta prie tonų, prie skatinamųjų) atnešė po užpakaliu toki kibiriuką ( gal taisiklingiau bliudelį 🤣) ir liepė sisioti. Butumėt mano mačius akis, galvojau misija neįmanoma .... bet jau viskas buvo dzin..... 😅
Poppy8 parašė:
Man poveikis baigėsi (arba bent atrodė, kad baigiasi 😁) gal ties kažkur 8 cm atsidarymu, ir kojas pilnai jaučiau visko pabaigoje. Na turbūt buvo kažkokie likučiai užsilikę, bet jausmas jau buvo toks, kad kaip be jokio nuskausminimo.
O šlapimą man vis nuleisdavo kas kiek laiko akušerė su kateteriu
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai