dainora77 parašė:
Sveiki po 13 metu sulaukem ir mes geru ziniu😂 norisi visam pasauliui isrekti kad pasirode II bruksneliai
Kokia laimė! Sveikinimai ❤️ Mums pagaliau pavyko po 3 metų, 1 negimdinio, 1 pratekamas kiaušintakis, pks. Stebuklas įvyko!❤️
dainora77 parašė:
Sveiki po 13 metu sulaukem ir mes geru ziniu😂 norisi visam pasauliui isrekti kad pasirode II bruksneliai
Kokia laimė! Sveikinimai ❤️ Mums pagaliau pavyko po 3 metų, 1 negimdinio, 1 pratekamas kiaušintakis, pks. Stebuklas įvyko!❤️
ErikutesSar parašė:
Sveikos prisijungiu ir aš prie jūsų su kita istorija bet tuo pačiu reikaliuku😅Išgerta exstra kontraceptine nesuveike nors gerta po 9val tačiau...dingo mms pasirode …
Galiu paklausti kiek jums metų?🌸 Mano simptomai labai panašūs, dar kažkoks duslus skausmas dešiniame šone už šonkaulio. Gal ne visas maistas tiks... Pirmas kartas.
Zosytė parašė:
Jau matė kažką? 🙂 man tik rugsėjo 22 vizitas, labai laukiu, kaip čia tą laiką prastumti 🤭 krūtinė ir pas mane, padidėjo tai ohoho ir vakarais prisiliest negaliu, ry…
5 savaitę, o tiksliau nuo 1500-2000 hcg jau matosi. Ir labai svarbu kuo greičiau pamatyti kur yra. Turėjau negimdinį kiaušintakyje, trūko, netekau daug kraujo, laimei mane apalpusia pasirūpino laiku... Šįkart paniškai laukiau, kad pamatytų gimdoje.🥹❤️ Vieną dieną buvo 464, poryt 1045.❤️
Gvazdikėlis parašė:
Gal patarsite, norėjau užsirašyti poliklinikoje pas savo ginę, kad patvirtintų nėštumą, bet matau, kad vizitas tik spalio 29 d. anksčiausiai, tai užsirašiau pas sav…
Seimos gyd. duos siuntima
o jus paieskokit pas ka dar galit nueit su siuntimu ir kai turesit- registruokites
Gvazdikėlis parašė:
Gal patarsite, norėjau užsirašyti poliklinikoje pas savo ginę, kad patvirtintų nėštumą, bet matau, kad vizitas tik spalio 29 d. anksčiausiai, tai užsirašiau pas sav…
Šeimos gyd., jei bus vietų gali ir tą pačią dieną rasti laisvą laiką pas ginę. Man taip buvo su negimdiniu, nes kraujavau. Prieš einant pas ją siūlau pasidaryti hcg, bus aišku kuri maždaug savaitė ir kokio dydžio.🌸
Kalbant apie ginekologes, pas ką einate? Gal turite gerų rekomendacijų Vilniuje? Buvau pas tą, kuri mane priėmė greičiausiai. Jokių papildų, šlapimo, karujo tyrimo, spaudimo nematavo, tik paskyrė pakartotinį hcg ir kitą vizitą.
Po.saule parašė:
Šeimos gyd., jei bus vietų gali ir tą pačią dieną rasti laisvą laiką pas ginę. Man taip buvo su negimdiniu, nes kraujavau. Prieš einant pas ją siūlau pasidaryti hcg…
Man dabar labai patinka Akvilė Vilkaitienė iš centro poliklinikos. Jei privaciai, tai Geroves klinikoje manau visos geros. Buvau pas Marija ir labai patiko.
Del tyrimu, tai man per pirma nestuma irgi nedare pirma vizita, paskyre tik 9 nestumo sav, tik jau nebeteko pasidaryti
Sveikos, jungiuos ir as. Nestumas visiskai neplanuotas, tai rugsejo 10 diena mano gyvenimo istorijoj ieina, kaip diena su vienu didziausiu siurprizu. Iskart dariausi hcg, tai treciadieni buvo 1600, pakartotinai nebesidariau, nes penktadieni buvau pas gydytoja, del prasidejusios pienliges. Uz ta pati patvirtino ir nestuma (nors turejau eit tik kita savaite). Tai nors kolkas dar tik puslyte, ir reikes echo daryt pakartotinai, nestumas tikrai yra:))
Po.saule parašė:
Šeimos gyd., jei bus vietų gali ir tą pačią dieną rasti laisvą laiką pas ginę. Man taip buvo su negimdiniu, nes kraujavau. Prieš einant pas ją siūlau pasidaryti hcg…
Julija Darginaviciute parašė 100%. Lankiausi pas ka per pirmaji nestuma
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai