Raganaa parašė:
Kadangi maniske viena karta, priropojus prie svetimo (drauges) triracio ropom, ir isikibus i buomelii bande stotis, ir vos tas visas vezimas neuzvirtu jai ant galvostai esu pries triracius.
Taip norint i ji pasilaikyti jis virsta.
Raganaa parašė:
Kadangi maniske viena karta, priropojus prie svetimo (drauges) triracio ropom, ir isikibus i buomelii bande stotis, ir vos tas visas vezimas neuzvirtu jai ant galvostai esu pries triracius.
Taip norint i ji pasilaikyti jis virsta.
deimannte parašė:
na, kaip matau už triračius daugiau +, o ir man pačiai triračiai labiau prie širdiestai teks pirkti triratuką. ačiū labai
![]()
![]()
as asmeniskai esu tik uz 4vezimukus kuriu ratukai ppriekije sukiojasi jie tada niekuo nesiskiria nuo 3vezimuko...3vezimukas nera stabilus,mano vidurinysis su tokiu tik pasvires labiau i sona yra apvirtes.drauge taip pat buvo patenkinta savo 3vezimuku kol jos mergyte taip pat neapvirto...jie neturi stabilumo...as jusu vietoje rinkciausi 4vezimuka su manevringais priekiniais ratais.
Lūšiukė parašė:
tikrai manau reikia ziureti koks tas triratis, nes tikrai maniskis nevirstadar apversti reiktu sugebeti
![]()
Taigi pas tave ne triratis
Stabilesni buna tie dvieju daliu,bet tie vienos dalies lengvesni sportinukai triraciai yra labai nestabilus.Pora pati turejau.Bet jie kompaktiskesni.O saugumo klausymu tkrai keturaciai saugesni.
Orchide parašė:
Taigi pas tave ne triratis![]()
Stabilesni buna tie dvieju daliu,bet tie vienos dalies lengvesni sportinukai triraciai yra labai nestabilus.Pora pati turejau.Bet jie kompaktiskesni.O saugumo klausymu tkrai keturaciai saugesni.
na kaip cia pasakius, keturi ratai, bet prieki vienas prie kito labai arti
nemazai tokiu yra, bet gal priklauso koks tarpas tarp tu ratu ir koks priekiniu ratu dydis
Lūšiukė parašė:
ai o dede turejo trirati, tai jie nesiskunde, kaime gyveno, mergaite jame uzaugo ir bedu neturejo, nei apverte, nei iskrito is jo![]()
Na maniskis taipat nebuvo apvirtes nes visada laikau,esu net ir pagavus bevirstant
Nediskutuotinas klausymas,kad keturaciai stabilesni.
Siuo metu pas mane triratis,bet mes jau juo praktiskai ir nebesinaudojam.O jei naudojames tai turiu nei sekundei nepaleisti vezimo is ranku.Toks va ir nepatogumas,o seip tai fainas labai pravazus,manevringas,lengvas...
as taippat uz keturrarti,na toki kur du priekyje maziukai ratukai,tai jis toks pat manevringas kaip ir triratis,tik saugsnis,ne pati turejau trirati,naudojau jy nuo gimimo iki 3 men dukrtytei kol suejo(nes tada nuluzo priekinis ratas) aisku nlb as jy saugojau,bet vistiek manau nenormalu,o nuluzo jis man vaziuojant nuo stataus bortelio kertant gatve
aiskuu norint isvengt tokiu atveju reiktu ta priekini rata fiksuot dazniau kad nesisukinetu ir nekryptu jis,bet tada kokia nauda is to triracio,jaigu jy uzfiksavus jis isvis nemanevringas,gan sunkiai valdomas ...tai taip ir baigesi mano triracio istorija...o su keturraciu tai pasaka buvo ir yra
va toks va ,turiu omeny kai ratukai mazesni priekyje

Lygiai tokie pat manevringi buna ir keturraciai vezimai, tik reikia issirinkt su normaliai ratais, ne ant ivoriu, o ant guoliu, ne su dvigubais, o su viengubais ir t.t.. Tada ramiai gali ir vaika viena prie vezimo palikt, ir nuo bordiuru vaziuot nesukdamas galvos ir kalbedamas telefonu
ir parduotuveje is ranku paleist vezima gali ir t.t. Nesuprantu kam tas triratis, jei vien galvos skausmas.. kokia logika pirkt trirati, jeigu kaip ne viena cia raset, bijot paleist ji is ranku
11 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai