Mamyciuke6 parašė:
Stiprybes jums ir sekmes!!! Linkiu kuo greiciau isvysti IIman tai labai padejo atsigauti kito maziuko atejimas ;)
Ačiū
Liūdna, kad viskas iš pradžių, bet pasiduoti neketinu..
Ir jūs turėjote nelaimę?
Mamyciuke6 parašė:
Stiprybes jums ir sekmes!!! Linkiu kuo greiciau isvysti IIman tai labai padejo atsigauti kito maziuko atejimas ;)
Ačiū
Liūdna, kad viskas iš pradžių, bet pasiduoti neketinu..
Ir jūs turėjote nelaimę?
Tik_su_viltim parašė:
Ačiū![]()
Taip, dukart, tiesa, vienas labai anksti, o kitas 16 sav... bet laikas gydo ;)
Mamyciuke6 parašė:
Taip, dukart, tiesa, vienas labai anksti, o kitas 16 sav... bet laikas gydo ;)
Eina sau.. Kol nesusidūriau su tuo, nemaniau, kad mūsų tiek daug...
Jūsų žodžiai ir pvz labai padrąsina. Ačiū ❤
Mamyciuke6 parašė:
Sūnūs yra gėris, ypač 4marčių kiek bus
![]()
Esam anglijoj tai marcios bus dar ir spalvotos .viena jau yra.tiesa kad teks sutart su marcia nes kitaip prarasi sunu.tai stengsiuos kiek galiu sutart.kolkas viskas einas puikiai.kai pagimdysiu zadam i kluba lekt su marcia.
Golden girl parašė:
Esam anglijoj tai marcios bus dar ir spalvotos .viena jau yra.tiesa kad teks sutart su marcia nes kitaip prarasi sunu.tai stengsiuos kiek galiu sutart.kolkas viskas…
Wau kaip faina, o kiek jums metu , jei ne paslaptis?
Tik_su_viltim parašė:
Eina sau.. Kol nesusidūriau su tuo, nemaniau, kad mūsų tiek daug...
Tikrai daug, bet daugelis nekalba apie tai... bet viskas bus gerai, pasibels pas jus maziukas ;)
Musu mazieji tokio pat amziaus, keliu dienu skirtumas tik
Mamyciuke6 parašė:
Wau kaip faina, o kiek jums metu , jei ne paslaptis?
Man 36 jauna gimdziau pirmaji bet esam visi labai geri draugai .nesigailiu nei kiek.o dabar vel turiu galimybe dziaugtis naujagimiu ir metai pilnai dar leidzia...
Mamyciuke6 parašė:
Tikrai daug, bet daugelis nekalba apie tai... bet viskas bus gerai, pasibels pas jus maziukas ;)
Tikrai...
Pamenu jus. Mylimiausia mūsų balandinukų mamytė buvot, visos žavėjomės jūsų šeima ir jūsų energija...
(buvau su kita anketa)
Man šitas mažiukas kažkas tooookio, ar visi 2018 balandinukai tokie mieli?
Mamyciuke6 parašė:
O taip, tobulas maziukas, man visi vaikai ziauriai faini, bet maziausias tai toks suvalgyt galima, ziauriai gaila, kad taip greit augaypac kai zinai, kad leliuk…
Kas būtent stabdo dėl dar vieno vaikiuko?
Labai faina šeima esat. Tikiu, kad visko užtektų dar vienam.
Aš kai pasižiūriu youtubėj super šeimų, tai man atrodo, kad nieko neįmanomo nėra
Žinoma, matom ten gražiają pusę, bet kita vertus, jei ryžtasi tokiom gausiom šeimom, tai nėr taip blogai :))
Vienas, pvz
Tokia graži šeima, labai aktyvūs, "susigroję". Vaikai muzikalūs, gabūs, draugiški vieni su kitais. Nu gražu pažėt..
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai