Flaminga parašė:
Tai po kiek jos gerti, nusipirkau 400, tai po dvi? Man pradzia kokia 5 sav
Jei jau pastojote tai po 1 tabletę 400
Flaminga parašė:
Tai po kiek jos gerti, nusipirkau 400, tai po dvi? Man pradzia kokia 5 sav
Jei jau pastojote tai po 1 tabletę 400
AsSaSG parašė:
Si cikla nepastosiuKiausinelis po stimuliacijos susidare mano nepratekamoj kiausintakio pusej
Tai nereikia net tu spraktuku leistis
Lauksim kito ciklo ir …
Pasiseks kita, nenuleiskit ranku
Flaminga parašė:
Pasiseks kita, nenuleiskit ranku![]()
Aciu. Is pradziu labai nuliudau, bet paskui galvoju, juk jau apie 6 metai bandom, tai ilgai laukus dar palauksiu ir stengsimes toliau
Sveikos būsimos (gal jau ir esamos?) mamytės! Noriu pasidalinti savo istorija!
Man 42 metai. Pirmo sūnaus susilaukiau 38-erių, kai eutikau savo antrą pusę :). Po to vis galvojom kad gal dar reikėtų, bet niekaip nesisekė. Man prasidėjo problemos su sveikata, su ciklu ir ginekologė man pasakė, kad čia jau prieš menopauzę.. Kiaušidė viena vos gyva dar, tai vilties gal dar yra.. bet liepė išsisveikt ir tada žadėjo, kad su pagalba gal pastočiau.. Išsisveikau, bet mėnesinių nebuvo jau puse metų.. Atėjo vasara, išvažiavom mėnesiui atostogų.. Na ir kaip ir priklauso ant kelionės - kiaulystės dėsnis - susirgau! Po atostogų ėmiau jaustis visai prastai: iš darbo vos namo paršliaužiu.. energijos trūksta.. miegas tik ima.. skrandis nevirškina.. Ėmiau įtarti kažką! Bet pati sau galvojau "na ir idijotė! Ne veltui sako: viltis - durnių motina.. sakė gi, su pagalba tik.." Visgi, nusipirkau testą. Na ir voilá! Teigiamas!!! Štai, prabėgo metai ir jau supuoju sveiką 4 mėn. mažylį! Todėl noriu pasakyti visoms čia susirinkusioms, kad stebuklų tikrai būna!
AsSaSG parašė:
Aciu. Is pradziu labai nuliudau, bet paskui galvoju, juk jau apie 6 metai bandom, tai ilgai laukus dar palauksiu ir stengsimes toliau![]()
Tai vis tik pavyko? Gydytoja jau patvirtino? Super tada, sveikinimai!!!
Mamyciuke6 parašė:
Tai vis tik pavyko? Gydytoja jau patvirtino? Super tada, sveikinimai!!!
Visiskai netiketai, bet pamatem II !!! Nestuma patvirtino, bet dar nemato, ar teisingoj vietoj isotvirtino (per anksti), 5dieni einam dar karta ziuret! Tikiuosi teisingai isitvirtino ir viskas bus geraiii! Cia stebuklas tikrai...
AsSaSG parašė:
Visiskai netiketai, bet pamatem II !!! Nestuma patvirtino, bet dar nemato, ar teisingoj vietoj isotvirtino (per anksti), 5dieni einam dar karta ziuret! Tikiuosi tei…
🙏🙏🙏 tyliai sveikinu.
AsSaSG parašė:
Visiskai netiketai, bet pamatem II !!! Nestuma patvirtino, bet dar nemato, ar teisingoj vietoj isotvirtino (per anksti), 5dieni einam dar karta ziuret! Tikiuosi tei…
Tai ka susitiksim birželinuku, grupej? ;)
ieva.pieva parašė:
Man 42 metai. Pirmo sūnaus susilaukiau 38-erių, kai eutikau savo antrą pusę :). Po…
ieva.pieva parašė:
Man 42 metai. Pirmo sūnaus susilaukiau 38-erių, kai eutikau savo antrą pusę :). Po…
Kaip smagu!sveikinimai! 😇mano panasi istorija tik man metu truputi mažiau,man 36m sūnui bus metukai,irgi pamąstome apie broli ar sese,bet šiuo metu per greitai,o aš bijau palikti vėlesniam amžiui,bet paskaičius tokiu pozityvių istorijų atsiranda viltis 😊