aleksandra027 parašė:
Mane domina irgi atsiliepimai apie akušerę-ginekologe Grybauskaitę, kuri dirba Antakalnyje 😏🤔
Gimdziau pas ja! Sausio menesi Nuostabi rupestinga kaip mama 😍 tik geriausi atsiliepimai 👏
aleksandra027 parašė:
Mane domina irgi atsiliepimai apie akušerę-ginekologe Grybauskaitę, kuri dirba Antakalnyje 😏🤔
Gimdziau pas ja! Sausio menesi Nuostabi rupestinga kaip mama 😍 tik geriausi atsiliepimai 👏
Baby_1 parašė:
Labai taikliai pasakyta, kad pirmakartems geriau nesirinkti. Pritariu, kaip bebutu gaila personalas tikrai ne superinis…
Na iš pažįstamų taip tik geriausius atsiliepimus girdėjau, todėl dabar labai keista, kad taip neigiamai atsiliepiama. Pati irgi planuoju čia gimdyti.
Amajaa parašė:
Na iš pažįstamų taip tik geriausius atsiliepimus girdėjau, todėl dabar labai keista, kad taip neigiamai atsiliepiama. Pati irgi planuoju čia gimdyti.
as irgi nustebus.. pati ten dvi dukras pagimdziau.. viskas buvo normaliai, na personalas tikrai nera baisiai malonus, bet jei klausi, atsakyma gausi bet matyt per tiek metu niekas nesikeicia ir tik blogeja panasu.. man siuo metu antakalnis zymiai toliau, tai nesirinksiu antakalnio ir del to, ir del plustanciu nelabai kokiu atsiliepimu..
sauluzytee parašė:
as irgi nustebus.. pati ten dvi dukras pagimdziau.. viskas buvo normaliai, na personalas tikrai nera baisiai malonus, bet jei klausi, atsakyma gausi bet matyt pe…
Na aš vistiek vyksiu, nes tikrai ne viena pažįstama ten neseniai gimdė ir tik geriausios rekomendacijos, ypač dėl pačio gimdymo. Apie tai koks personalas po to net neužsiminė, tai matyt irgi viskas ok buvo.
Amajaa parašė:
Na aš vistiek vyksiu, nes tikrai ne viena pažįstama ten neseniai gimdė ir tik geriausios rekomendacijos, ypač dėl pačio gimdymo. Apie tai koks personalas po to net …
del gimdymo tai tikrai, ir man viskas super buvo! pogimdyvines nelabai kaip, bet na man ir nereikejo, kad eitu klausinetu ar viskas ok ir pan, kas man buvo neaisku, paklausiau ir atsake ypac bjauri naujagimiu gydytoja man butu arciau antakalnis, matyt irgi vaziuociau ten bet man skirtumas dabar iki antakalnio 18km, iki santariskiu 7km...
Man kaip tik pogimdyvinè priežiūra buvo super, neturiu nusiskundimų, o pats gimdymas tai nežinau... gal pinigų norėjo🤔18h prakentėjau sąrėmius, kol galiausiai išvežė extra cp. Ir tas momentas man užstrigo, kai apie 8 ryto vyksta pamainų kaita, pajutau didžiulį norą stumti, skaudėjo baisiai, visa raičiaus lovoje, o palatoje buvom palikti visiškai vieni, koridoriai tušti, mano vyras pora kartų ejo ieškoti personalo, kol kažkas pagaliau atsiliepė😒
Amber9 parašė:
Gimdziau 2 kartus AGN. Man tai viskas super, personalas, prieziura. Tik ciuziniai galetu buti patogesni ir tualetinis svelnesnis 😁😁
Jei tik tokios problemos😀😀na aš ir nesitikiu kažkokio viešbučio ar ten itin meilaus bendravimo. Visur visokių žmonių yra, svarbiausia, kad pagarba išliktų.