Nuomone parašė:
Tai ne viduriavimas. Beje, smecta neduokit, pasidomekit ja
Kaip ne viduriavimas,jei vaikas per para prikrove 12 pampersu vietoj 2? Tai kas tada cia yra?
Sudaviau 2 Smecta ir baigesi. Osalita ir as daviau.
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįNuomone parašė:
Kaip ne viduriavimas,jei vaikas per para prikrove 12 pampersu vietoj 2? Tai kas tada cia yra?
Sudaviau 2 Smecta ir baigesi. Osalita ir as daviau.
Sveikos, noriu paklausti, mums 5d, nuo vakar daro taip (įdėsiu foto), vos ne vandeniuku su seklytem. Maitinu tik mp, gyvenam uk,tai skambinaus į ligoninę, apibūdinau kaip daro, sako visiškai normalu, bet man vis vien neramu. Šiandien dar ateis gyd į namus, bet noriu nuomonių ir iš čia.
Ps mergyte rami,gerai miega, zinda.

Nuomone parašė:
O kodel jos neduot? As ir ja esu Davus savo vaikam .Jaigu ji butu bloga tai medikai jos neskirtu.Ir is apyvartos pats gamintojas isimtu .
Wassermelone parašė:
Niu, snd jau padare normalia kose, bet vis tiekpadarys paseli ir bus aisku (arba ne:))
Butinai pasidarykit jaigu jau tiek kartu vidurevot.
Wassermelone parašė:
Niu, snd jau padare normalia kose, bet vis tiekpadarys paseli ir bus aisku (arba ne:))
Nuo viduriavimo hidrosek tinka bet man rodos jis receptinia
Zvaigz_dute parašė:
Nuo viduriavimo hidrosek tinka bet man rodos jis receptinia
Taip jis receptinis .
Wassermelone parašė:
O jus rasete, kad 12 kartu? Viduriavimas - kai VISKAS susigeria i pampersa ir tustinasi dazniau nei valge.
Smecta is organizmo pasalina ir reikalinga skysti, galima dehidradacija
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai