Boružėlytė parašė:
Skaičiau, kad baseinuose būna kažkokia bakterija, kuri putomis pasireiškia šalia kitų simptomų. Bet jei nelankot, tai ir neturit![]()
Tai taip ir darysiu, nes vyras jau paranojike vadina...
Mažylio išmatų spalva, kvapas ir tekstūra yra kitokia, nei suaugusio žmogaus. Be to, tuštinimosi dažnis mažyliui augant kinta. Skaityti
visą straipsnįBoružėlytė parašė:
Skaičiau, kad baseinuose būna kažkokia bakterija, kuri putomis pasireiškia šalia kitų simptomų. Bet jei nelankot, tai ir neturit![]()
Tai taip ir darysiu, nes vyras jau paranojike vadina...
Pradejome primaitinima ir prasidejo viduriu uzkietejimas. Manau nuo morkos, bet nuemiau morka, bet po 3 dienu vis dar tustinasi plastilino konstistencija. Kiek reiketu laiko, kad pasibaigtu morkos poveikis? O gal cia ne morka, o moliugas kietina, nes nuemus morka valgeme tas dienas tik moliugo-cukinijos derini 3 dienas. Kazkur esu skaicius, kad butent jie tinka uzkietejima turintiems kudikiams, bet cia perskaiciau, kad ir moliugas gali kietinti. Gal ir moliuga nuimti, o ka prideti prie cukinijos? ar bulves kietina?
Ar ivesti slyvu tyre, nors mums dar ne laikas, neisragavome darzoviu visu ir valgo isvis labai mazai - nuo keliu sauksteliu iki 30 ml, priklausomai nuo nuotaikos. Atrodo toks mazas kiekis, bet vat kietina vidurius kazkas.
Sophie2017 parašė:
Pradejome primaitinima ir prasidejo viduriu uzkietejimas. Manau nuo morkos, bet nuemiau morka, bet po 3 dienu vis dar tustinasi plastilino konstistencija. Kiek reik…
Žinokit manoji labai mėgsta prie cukinijos žiedini kopūsta ir dedu truputėli mišinuko kad pasaldintu ir tuo metu neduokit moliūgo ir stebėkit ar praeis.
Sophie2017 parašė:
Pradejome primaitinima ir prasidejo viduriu uzkietejimas. Manau nuo morkos, bet nuemiau morka, bet po 3 dienu vis dar tustinasi plastilino konstistencija. Kiek reik…
O vandens ar daig geria? Gali but ir del skysciu trukumo.
Jolita931 parašė:
Žinokit manoji labai mėgsta prie cukinijos žiedini kopūsta ir dedu truputėli mišinuko kad pasaldintu ir tuo metu neduokit moliūgo ir stebėkit ar praeis.
Tai man reikes MP nusitraukti kazkiek imaisyti. Ziedinio dar nebandeme, buvau palikusi paskutini, nes esu skaicius gali pusti pilvuka. Buvau pabandziusi brokoli ismaisyti, bet grieztai atsisakydavo po antro saukstelio. Paragavau, tai skonis vistiek cukiniju, moliugo lieka, o kvapas tas nemalonus nuo brokolio isliko, tai gal del to atsisakydavo.
Evaas parašė:
O vandens ar daig geria? Gali but ir del skysciu trukumo.
As irgi apie tai galvojau, bet ji dar MP valgo, duodu kiek tik nori ir darzvoviene butinai uzsigeriame. Bandysiu pratitni tada tarp valgymu vandenuka duoti, nes darzovienes suvalgo dar mazai, butu alkana jei tik vandenuku uzsigertu.
Bet man taip keista, kad tokie mazi naujo maisto kiekiai iskart uzkietina tuos viduriukus, nes kol MP tik valge, tai po 3 kartus per diena skysti viduriukai buvo. O cia is vieno krastutinumo i kita.
Galit meginti ir mp ipilti nes sako vaikučiui gerai jausti pažystama skoni,maniškė kadangi valgo mišinuka tai jei ir patinka. Šiaip maniškė dar mėgsta saldžia bulve,ji panašaus skonio kaip moliūgas. Pilvo putimas visiems individualiai nes mums kaip tik nuo moliūgo pučia pilvuka.
Čiolienė parašė:
Kelintą dieną putotos išmatos. Ir spalva nėr ryski,o link žalios gal🤔 maitinu MP.
Gal vaikutis oro prisigaudo bevalgydamas? Dėl to būna putotos, ir žalios būna, kai gauna daugiau liesesnio pieno. O kaip pačio mažylio savijauta? Guvus? Aplink išangę nėra raudono žiedo? tas žiedas rodo alergiją mamos valgomam maistui.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai