Rūtelėlė parašė:
Juk parašyta ,,lankelis man", tai vadinasi suaugusiam tinkamas, o ne vaikui![]()
Gal kablelio nepamatė
taip lankelis man, o ir aprašyme matyti, kad moteriškės puošiasi
Rūtelėlė parašė:
Juk parašyta ,,lankelis man", tai vadinasi suaugusiam tinkamas, o ne vaikui![]()
Gal kablelio nepamatė
taip lankelis man, o ir aprašyme matyti, kad moteriškės puošiasi
Mergytei bliuskute,nepersisviecia,storesnes medziagos,piesinukas visas siuvinetas,turim tokia dabar ir rozine ir zalia,ziauriai patinka,galetu daugiau tokiu buti kitu spalvu
rekomenduoju tikrai. Dydziai atitinka www.aliexpress.com/item/Fashion-Baby-Kid-Long-Sleeve-Cat-Shirt-Tops-Clothes-Girls-Blouse-T-Shirt-Sz2-7Y/32284608899.html?spm=2114.13010608.0.72.0zmA4o
Man auskariukai,tokie faini,man patiko,emiau rozinius www.aliexpress.com/item/2015-New-Fashion-Double-Faced-Big-Pearl-Earring-Lovely-Two-Bead-Stud-Earrings-Pin-Jewelry-For/32525093034.html?spm=2114.13010608.0.63.0zmA4o
idril parašė:
Sveikos, merginos. Pamenu, kažkuri buvote susigrąžinusi pinigėlius už prekę, o vėliau ją gavote ir rašėte pardavėjui, kad norite sumokėti už ją. Mano situacija toki…
Aš susigražinau pinigėlius ir po to gavau prekę. Čia prašiau pagalbos parašyti pardavėjui, kad galėčiau gražinti, bet parašius jam, man jis neatrašė. Tai taip ir likau negražinus pinigų. Nebent ne ten parašiau.
biguduke parašė:
kas susigrąžinat 7% ali išleistų pinigėlių tai kaip juos panaudojat? Aš jau virš 6 turiu ir nžn kaip juos panaudoti![]()
Kaip juos susigrazinti?
Ametistaa parašė:
Kaip juos susigrazinti?![]()
va čia https://cashback.epn.bz/en/ aš visada pasilieku čia prisijungus ir kai perku ten man kaupiasi po truputį tik nžn kaip tuos pinigus panaudot
biguduke parašė:
va čia https://cashback.epn.bz/en/ aš visada pasilieku čia prisijungus ir kai perku ten man kaupiasi po truputį tik nžn kaip tuos pinigus panaudot![]()
O kaip cia prisiregistruoti reikia? Nu nesuprantu,ir neiseina man,kiek kartu bandziau... Nurodykite viska paeiliui man,busiu labai dekinga
Gavau mot.kostiumeli, laaaaabai patiko, masininis mezgimas, BET visiskai neatitinka kiniecio duotus ismatavimus...Megztukas labai trumpas...Sijonas turetu but ilgesnis ir per liemeni platesnis...Skirtumas iki 8 cm. Iskeliau disputa. Kuri nesioja S/M tiktu labai. www.aliexpress.com/item/2015-new-fashion-spring-autumn-sexy-slim-women-suit-2-piece-set-women-sweater-skirt-knitted/32265061912.html 
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai