Daphne parašė:
Nublanks ir viskas praeis. Nėra taip paprasta su užsienio medicina. Manęs ir niekas nepriėmė. Pati stebėjau temperatūrą, pojūčius. Viskas susitvarkė savaime. …
Ačiū Jums labai už atsakyma.
Daphne parašė:
Nublanks ir viskas praeis. Nėra taip paprasta su užsienio medicina. Manęs ir niekas nepriėmė. Pati stebėjau temperatūrą, pojūčius. Viskas susitvarkė savaime. …
Ačiū Jums labai už atsakyma.
MagicA parašė:
Na nemanau, kad ligoninej jum ka pasakytu, keliu savaiciu nestumo dar net nemato echoskopu. Jei pas jus yra kazkas panasaus kaip Lietuvoj anteja ar synlab, siulycia…
Jau rodo testas neigiama šiandien ,manau viskas bus gerai man ,liūdna kad taip viskas baigėsi ,bet ką padarysi .
MagicA parašė:
Zinau ta jausma, bet geriau jau ankstyvas labai, ir nereikia mediku isikisimo, ir galima greit bus bandyti is naujo![]()
Tikrai taip pritariu Jums.
Sveiki. Su vyru bandome vaikelį, kol kas lyg ir nelabai sekasi
BET, jau trečia diena labai skauda krūtinę, padidėjus, lyg prieš ciklą, tačiau mėnesinės turėtų prasidėti tik kovo 13 d.
Ar gali būti, kad mums pasisekė? Taip pat, esu "žalia" ant nėstumų testų, kada juos daryti, kad neapgautų ir kurie yra tikrai labai geri ir tikslūs? Ačiū.
Svajotoja parašė:
Sveiki. Su vyru bandome vaikelį, kol kas lyg ir nelabai sekasiBET, jau trečia diena labai skauda krūtinę, padidėjus, lyg prieš ciklą, tačiau mėnesinės turėtų pr…
Jeigu jums menesines dar tik uz dvieju savaiciu, tai jums dabar tik ovuliacija turetu mazdaug vykt. Testa daryt tada, kai veluoja menesines arba menesiniu diena.
Kotis parašė:
Ciklas 27-28d, mm prasidejo 16-17dienomis, turejom santykius 10 ciklo diena, kokie sansai pastoti?🌷
Mazi, bet yra ;)
Sveiki. Jau labai nuvalkiota tema, bet kol pats nesusiduri tol neivertini kaip sudetinga laukti ir neistverti savam kailyje, kas su tavo organizmu vyksta kai neturi tikslaus atsakymo. Man 4 dienos veluoja menesines, nuovargis ir mieguistumas, desinio sono skausmas ( gal greiciau toks tempimas) bei nugaros apacios dilgciojimas - pagrindiniai neiprasti pozymiai. Dariausi gal 6 testus! Testai man rodo toki vaiduokliska antra bruksniuka, kad sukiojant testa matosi tik ant tam tikro apsvietimo..Na ir tada pradejo man ciuozti stogas...Tai yra tas antras ar nera...Padekit, kas turejo patirties su neaiskiais testu atsakymais. Mane daktare priims tik po savaites.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai