September7 parašė:
Kiek žinau reikia palikti tik foli, omega3 ir vitD, visi kiti nebereikalingi. Gal kažkas pasikeitė, bet prieš metus man taip vaisingumo gine sake. Dar kai kam aspir…
Ačiū, žinosiu ♥️
September7 parašė:
Kiek žinau reikia palikti tik foli, omega3 ir vitD, visi kiti nebereikalingi. Gal kažkas pasikeitė, bet prieš metus man taip vaisingumo gine sake. Dar kai kam aspir…
Ačiū, žinosiu ♥️
Svajonė6 parašė:
Tik aspiriną gėrėte, o foliato negėrėte?
Įdomu, kada pastojus reikia vitaminus nutrauktiNa visokius cinkus, NAC, me…
Tai foliatas nėra vaistai, o būtini vitaminai, kuriuos tikrai gėrėme. Čia ir chat gpt pasakys, ką reikia gerti ko ne. Su jokiais gydytojais ką gerti nesikonsultavau. Šviečiausi su knygomis. Yra dar viena, Brain health from birth, tos pačios autorės. Ten labiau apie tai, ką gerti nėštumo metu. Nieko ypatingo.
O iš vaistų tik aspiriną gėriau.
Svajonė6 parašė:
Tik aspiriną gėrėte, o foliato negėrėte?
Įdomu, kada pastojus reikia vitaminus nutrauktiNa visokius cinkus, NAC, me…
Tokiam amžiuje foliatą būtinai palikit,o A - nutraukite, nes per
dozavimas gali atsiliepti vaisiui.
Tai A+E geriu retai, kad neperdozuoti.
Foliatas žinau, kad ne vaistas. Foliatą 800mg geriu pastoviai ir nesiruošiu nutraukti. Vit. D 4000, nes buvo trūkumas, pagėriau gerokai, dabar kas 2-3 diena.
Visus kitus, nutrauksiu, jeigu kai pavyks pamatyti teigiamą testą.
Aspiriną irgi retai geriu, nes man jeigu geriu kasdien, man nei iš šio nei iš to atsiranda mėlynės, tai manau nėra tas kraujas tirštas.
Tūla parašė:
Tai foliatas nėra vaistai, o būtini vitaminai, kuriuos tikrai gėrėme. Čia ir chat gpt pasakys, ką reikia gerti ko ne. Su jokiais gydytojais ką gerti nesikonsultavau…
Tai aš ir klausiau apie vitaminus 😉
Ačiū.
Kaip gimdymas? Kaip suprantu jau pagimdėte. Sveikinimai. Ramių naktelių, aukit sveiki ir stiprūs. ♥️
Jai 44. Jam 63. Porai gimė pirmasis vaikas.
https://zmones.15min.lt/naujiena/arunas-sakalauskas-su-zmona-gabija-laubner-tapo-tevais-sulauke-pirmagimio-gyvenimas-pilnas-stebuklu-gjQGMgRq5Yn
Tūla parašė:
Jai 44. Jam 63. Porai gimė pirmasis vaikas.
https://zmones.15min.lt/naujiena/arunas-sakalauskas-su-zmona-gabija-laubner-tapo-t…
Esu juos sutikus Santaru vaisingumo centre 2022 metais, matyt kad ilgas ju kelias iki šio džiaugsmo 🥰
September7 parašė:
Esu juos sutikus Santaru vaisingumo centre 2022 metais, matyt kad ilgas ju kelias iki šio džiaugsmo 🥰
Bet nebūtinai. Gali būti ir taip, kad šiaip tikrinosi, kadangi rekomenduojama vyresniam amžiuj kreiptis praktiškai iš karto bandant pastoti. Man norėjo irgi duot ten siuntimą, bet abejojau, kad dar vaiko reikia, todėl neėmiau. O galėjau paimti ir irgi sutikti jus tame centre. Ir galvotumėt ką nors irgi.
September7 parašė:
Kazkur ir cia yra tokia tema kad moteris budama jau mama netycia pastojo nuo 62m jai neklystu, jai irgi 40+
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai