laukimas parašė:
Sveikos. Ar planuojate skiepyti savo mažylius? Nesu nusistačius nei prieš vieną pusę![]()
Mums beveik 3men, neskiepinu.
laukimas parašė:
Sveikos. Ar planuojate skiepyti savo mažylius? Nesu nusistačius nei prieš vieną pusę![]()
laima.laima parašė:
O toks klausimėlis, man įdomu, ar kai pagimdete daktarai naglai nekišo skiepu? Ar reikia kovingai nusiteikti?
Emila parašė:
O toks klausimėlis, man įdomu, ar kai pagimdete daktarai naglai nekišo skiepu? Ar reikia kovingai nusiteikti?
Manau nuo daktaru labai priklauso
vieni ramiai sureaguoja, kiti pasisiausia...
Emila parašė:
Žiūrint apie kokias įstaigas kalbate
Domant parašė:
Ar yra tokių, kurios neskiepijo vaikų ir maitino mišiniu, o ne MP?![]()
Keistas klausimas, nes nesuprantu sąsajos
Dukrai šiuo metu 3 m. Neskiepyta, taip pat ir vitamino K neleidome. Maitinau iki 1 mėn. krūtimi, bet kadangi pieno neužteko, nuo maždaug 1 mėn. mišriai. Kai dukrai buvo 3 mėn., po apendicito operacijos mano vargana laktacija užsilenkė galutinai ir liko tik mišinys. Mišinį daviau, kol pati atsisakė, tai maždaug iki 2,5 m.
Max. parašė:
Žiūrint apie kokias įstaigas kalbate
Pažįstami susilaukė vaiko Kauno klinikose ir, kaip nebūtų keista, sakė, kad labai ramiai reagavo gydytojai į skiepų atsisakymą. Aš gimdžiau Kauno krikščioniškuose, kur tikėtumeisi daugiau natūralizmo, bet reagavo neigiamai, bandė perkalbinėti. Juokingiausia, kad mano dukters tėtis pats gydytojas ir tai net ne mano, o jo sprendimas. Kadangi nenorėjau ginčytis, taip ir pasakiau, kad jis apie tai išmano daugiau ir tai jo sprendimas, su kuriuo aš sutinku. Tai tada ėmė varyti, kad aš mama ir turiu teisę spręsti :))) Nežinau, ko jie tikėjosi. Kad imsiu ten kapotis su vaiko tėvu, jog skiepijam? Asmeniškai įspūdis liko neigiamas šiuo klausimu, tad sakyčiau, jog pakovoti reikia. Ta prasme, per prievartą neskiepys, bet moralų, gėdinimų, gąsdinimų, kaip jausitės, jei vaikas susirgs liga, nuo kurios galėjote paskiepyti, gali būti ir geriau atsakymus apgalvoti iš anksto.
Auganti Kartu parašė:
Keistas klausimas, nes nesuprantu sąsajosDukrai šiuo metu 3 m. Neskiepyta, taip pat ir vitamino K neleidome. Maitinau iki 1 mėn. krūtimi, bet kadangi pieno neuž…
Pergyvenu dėl imuniteto, kuris atrodo būtų daug stipresnis jeigu maitinčiau pati:/
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai