Maila parašė:
Mashka, tu is Silutes kaip ir astai viskas taip pat kaip man bus
tik as tvarkiausi motinystes atostogos ismokas, nes dirbanti buvau.
aisku, deku uz informacija
Maila parašė:
Mashka, tu is Silutes kaip ir astai viskas taip pat kaip man bus
tik as tvarkiausi motinystes atostogos ismokas, nes dirbanti buvau.
aisku, deku uz informacija
mergaiciuke18 parašė:
koki gražūs vyrukai![]()
![]()
bet kaip man patinka tavo vyro plaukai ;>> atrodo žiauriai gerai![]()
Maila parašė:
O mane pamirsot![]()
As Grazina, man 20, liepos 9d. svesiu 21-aji gimtadieni![]()
Musu mazyliui siandien 5 menesiukai![]()
![]()
![]()
Auga be proto greitai![]()
Belleza - tavo vyrai nuostabus![]()
![]()
![]()
Mashka, kokiu butent dokumentu tavrkymas tau idomus?
![]()
Ačiū , merginos
Maila parašė:
Va, sumasciau ir as viska prisiminti![]()
Mano pilvukas buvo kaip tavo 25-28sav. kai gimdžiau.
Bet pavydžių , kad tiek nuotraukų turi.
Anileve parašė:
SveikosNjum ka vakar buvom pas daktara viskas gerai :))) +2.600kg ;))) Kaip reikia
![]()
Labai saunu
mes irgi vakar buvom ir po 5 min isejom is kabineto dar paklausiau del echo sako sveika esi nera cia delko nuodyt vaikutis
Sandraem parašė:
Labai saunumes irgi vakar buvom ir po 5 min isejom is kabineto dar paklausiau del echo sako sveika esi nera cia delko nuodyt vaikutis
![]()
Man vat ir dare 18 savaite, klausiu turbut dar darysit 32 na planini, ji sako ne pagal isakymus dabar cia nebutina jeigu daktare sako kad viskas tvarkoj. Tai as pasakiau , kad tada noresiu mokamos, nes man bus taip ramiau gimdyt jau senai mazylio nemaciau, maza kad daktare sako viskas gerai. O ta exo jei ne kiekviena savaite daroma tai nieko ten nekenkia taip jau labai ... Nzn kodel jie taip pries
Va vyro tetai dare jau keleta kartu o jai maziau savaiciu nei man, jai vos tik suskausta,patempia ir siuncia i exo
Anileve parašė:
Man vat ir dare 18 savaite, klausiu turbut dar darysit 32 na planini, ji sako ne pagal isakymus dabar cia nebutina jeigu daktare sako kad viskas tvarkoj. Tai as pasakiau , kad tada noresiu mokamos, nes man bus taip ramiau gimdyt jau senai mazylio nemaciau, maza kad daktare sako viskas gerai. O ta exo jei ne kiekviena savaite daroma tai nieko ten nekenkia taip jau labai ... Nzn kodel jie taip priesVa vyro tetai dare jau keleta kartu o jai maziau savaiciu nei man, jai vos tik suskausta,patempia ir siuncia i exo
![]()
man buvo pradeje sona skaudeti sako cia nko tokio cia raisciai tempiasi
apie mokama irgi klausiau sako kam tau reikia jei esi sveika vaikeliui viskas gerai. taip pikta kad tokie priesiskumai jaunoms nesciosioms
Sandraem parašė:
man buvo pradeje sona skaudeti sako cia nko tokio cia raisciai tempiasiapie mokama irgi klausiau sako kam tau reikia jei esi sveika vaikeliui viskas gerai. taip pikta kad tokie priesiskumai jaunoms nesciosioms
![]()
Man tai pasake jei noresit galesit eit mokamai, tai jei nedarys daktare tai eisim
Neskubekit su mokamais echo, bandykit prasyt gines, turetu dar duoti siuntima
as issiprasiau, tai man dar 32 sav padare. O siaip tikrai nera ko nerimauti jeigu jauciates gerai
Saulyte - "MAZYLIAMS NUO GIMIMO IKI DVEJU METU nuo 2010 m.sausio 1 d.kas menesi bus skiriama ir mokama 0,75 bazines socialines ismokos dydzio (t.y. 97.50 Lt) ismoka per menesi jeigu jus uz ta vaika negaunate motinystes/tevystes pasalpos arba ja gaunate ,taciau si pasalpa yra mazesne negu 1,5 valstybes remiamu pajamu dydzio(t.y. 525Lt)."
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
Tą ju…