pituteee parašė:
Va kokie vitaminai yra cia sudeti vitam A C ir D.
Aciu reiks paziuret vaistinej ;)
pituteee parašė:
Va kokie vitaminai yra cia sudeti vitam A C ir D.
Aciu reiks paziuret vaistinej ;)
Sveikos uk mamytes jungiuosi prie jusu, mano mazutei 18 menesiu, pirma karta pamaciau demeles raudnas Kaip buvo 5 men tai po maudyniu greitai istepiau kremuku visa kuneli ziuriu praejo po poros valandeliu nieko neliko, ir dabar vel pries savaite po maudyniu kaip pamaciau vaika issigandau tokie dideli raudoni pletmai vel istepiau kremuku visa kuneli, po poros valandu paziuriu raudonumo Kaip ir neliko bet matosi demes Kaip palieti toja vietoja siurkscios siek tiek pleiskanoja, tad gi kita diena nukeliavome pas gp kur pasake kad mergaite turi egzema dermatita, israse kremu ikelsiu tuoij nuotraukyte, bet as ir klausiu gp Ar nereikia ieskoti problemos is vidaus juk as net nezinau Ka daryti gal ja koks maistas alergizuoja ar dulkes , tiek prisiskaicius kad vaikas ant dietos pasodinsiu, ir tarp kitko mums tie plemukai ant nugarytes krutineles ant pilvuko Aciu dievui kol kas ant veiduko neturime, pasidalinkite mamytes kokie geriausi kremukai Kaip Su tuo tvarkotes. Aciu
petruliene27 parašė:
Sveikos uk mamytes jungiuosi prie jusu, mano mazutei 18 menesiu, pirma karta pamaciau demeles raudnas Kaip buvo 5 men tai po maudyniu greitai istepiau kremuku visa …
Sveika, mes turim egzema pirk nieko nelaukus si krema 
I gp beviltiska vaiksciot nes nieko tinkamo nepatars, sita krema per diena viena karta patepi ir ramu bent diena i prieki bent mums nes jis labai geras yra, ir stiprus bei gydantis, man ji vaistinej LT patare kai as parodziau maziuko kojas, mums like tik ant koju nuo veido dingo tik nekeitinekit kremu nes ant galo prisizaisit ir gali likt visam gyvenimui nes turiu patirties, vienai moteriai taip buvo, o gp israso kremus negydancius mums nuo ju buvo dar baisiau, yra 50g vaistinej sito kremo boots rasit ji kainuoja 12£ as turiu nusipirkus 100g kainuoja 25£ bet as tiek pirkau nes jis mums padeda ir gp turejo israsyt i vonia skyscio ar israse? Kiekviena maudyma pilt turit ta skysti, sito kremo.gp nekompensuoja,jie komensuoja tik lievus ir pigiausius, as daugiau ten neinu ir nervu nesigadinu, neturiu kantrybes varstyt ju duru
petruliene27 parašė:
Ojetau aciu begsiu I boots nusipirkti sito kremuko, taip israse skysti toki I vonia kada maudai, tai man Ji naudoti ar irgi nest lauk? Ir dar klausimelis kokius sa…

petruliene27 parašė:
Ir dar klausimelis, Ka del maisto darote Ar kazko atsisakete duoti vaikui? As kiek skaitau didesni alergenai pienas zuvis riesutai, sokoladas kiausiniai, manoji be …
Nieko neatsisakiau, duodu tai ka nori, bet mano didesnei mergytei nieko, o berniukui taip yra, bet gal jums dermatitas?
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai