onelife parašė:
Mamytes, ar teko susidurti su tom klasėm su kūdikiais baseinuose? norėčiau savo mažyte ten nusivežti, bet tvarkos nežinau, o internete nelabai rašo![]()
Mums musu mw dave numeriuka, kuriuo reikia skambintis ir tartis
onelife parašė:
Mamytes, ar teko susidurti su tom klasėm su kūdikiais baseinuose? norėčiau savo mažyte ten nusivežti, bet tvarkos nežinau, o internete nelabai rašo![]()
Mums musu mw dave numeriuka, kuriuo reikia skambintis ir tartis
emmaaa parašė:
Mums musu mw dave numeriuka, kuriuo reikia skambintis ir tartis![]()
neminėjo kainu?
onelife parašė:
neminėjo kainu?![]()
Sake tik uz baseina reiks susimoketi, kokia kaina uz apsilankyma iprasta, o pacios pamokos nemokomos
bent jau pas mus taip
mes irgi eisim, kai paaugs maziukas
Labas rytas,panos. Mums 30+5 vakar buvom pas gine. Sake leliukas dar neapsivertes... Galva virsui. Kalbejau su pazistama. Jai 31+5 jos kudikis jau apacioj reikiamoj pozicijoj. Kaip galvojat ar reik man sunerimt? Cia uk leidzia vaikui apsisukt iki 36savaiciu...laaabai nenoriu cezario :-/
Adsmail parašė:
maniskis irgi sedi, sekanti apziura 34 sav. jei tada irgi sedes, ieskosiu liaudisku priemoniuo dabar dar lai vartosi pats
Man apziura 33+4 tikiuos jau sulauksiu geru naujienu. O jus pasidalinkit liaudiskom priemonem ir su manim,maza ka,gal teks pasinaudot
sandramar parašė:
mano 32 apsiverte .. dar luktelkite ;)
Joo...vis laukiu laukiu .. stengiuos nestresuot
Indre89 parašė:
Labas rytas,panos. Mums 30+5 vakar buvom pas gine. Sake leliukas dar neapsivertes... Galva virsui. Kalbejau su pazistama. Jai 31+5 jos kudikis jau apacioj reikiamoj…
Manasis buvo apsivertes 32 sav, o 36 atsiverte atgal. Buvo asaru pakalnes, paskyre extra skana, kuri gavau uz 3dienu ir vel atsiverted zemyn galva buvo
o jau tas dienas susitaikiau, kad cp,bet va maziukas atgal atsiverte. Bet visvien galiausiai cp prireike, tik del kitu priezasciu.
Greta Vilp parašė:
Manasis buvo apsivertes 32 sav, o 36 atsiverte atgal. Buvo asaru pakalnes, paskyre extra skana, kuri gavau uz 3dienu ir vel atsiverted zemyn galva buvo…
taip sako buna pask dienom apsivercia.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai