atilojka parašė:
Labas! Nu tu nesakyk, kad siaureje gyveni, nes as tai viduryje svedijos. Mano oro uostas Midlanda vadinamas neveltui...![]()
O tu nuo Goteborgo tik i siaure...
tai ta prasme nuo Goteborgo link siaures
o ne pacioj siaurej
atilojka parašė:
Labas! Nu tu nesakyk, kad siaureje gyveni, nes as tai viduryje svedijos. Mano oro uostas Midlanda vadinamas neveltui...![]()
O tu nuo Goteborgo tik i siaure...
tai ta prasme nuo Goteborgo link siaures
o ne pacioj siaurej
aaRuta parašė:
norejau jusu paklaut gal zinot cia svedijoj kokiu vaistu galeciau nusipirkt mano vyrui kyla rugstis dabar kazkaip daznokai![]()
Va ziurek, svedai nuo remens turi tokius vaistus
www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/Sidor/Mageotarm_Halsbrannaosurauppstotningar_Halsbranna_Omhalsbranna.aspx
atilojka parašė:
Va ziurek, svedai nuo remens turi tokius vaistus
www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/Sidor/Mageotarm_Halsbrannaosurauppstotningar_Halsbranna_Omhalsbranna.aspx
aciu labai
aaRuta parašė:
cia patinka labiau?yra daug ka palyginti su Lietuva?
![]()
Na kol kas tikrai cia patinka labiau...vien jau tai, kad gali buti visa seima kartu daug ka reiskia, nereikia vienam gyventi vienoj saly, kitam kitoj (kas dabar labai iprasta lietuviu seimose)...
O lyinti siu saliu turbut net ir nereiktu, jos labai jau skirtingos...vienas didziausiu musu tevynes pliusas, bent jau man, yra kalba bei gimines, artimieji ir draugai like ten...tiesa ju labai mazai, visi po kitas salis issivazineje...o kai dar ir cia su mumis giminaiciu gyvena, tai ne taip ir jauciasi tas saviskiu trukumas... Kalbos barjeras irgi iveikiamas, tik reikia noro, salygos visos suteikiamos...praeita savaite uzsirasiau i kursus nuotoliniu budu, ziuresim kaip pavyks mokslus derint su vaiku auginimu...
Apskritai, kai cia susitvarkai visus dokumentus, jautiesi daug saugiau finansiskai...veliau gal iskils dar visokiu problemu, bet kol kas Svedijai galima deti nemazai pliusu...
sveikos naujos mamytes
mes gyvename Järna miestelyje mum iki stocholmo 40km
malonu kad prisijunget i musu buri
kuo daugiau tuo smagiau ;) cia gyvenu 3metus na su pasivazinejimais pirmyn atgal
auginam dukryte kaip matot 1m2men. , jei jau apie ora kalbam tai jo uz lango saulute o mus vel ligos uzpuole...savaite kaip po paskutines temperaturos ir vel mano mazgei 39temperatura,trecia diena tai kyla tai numusu ir vel pakyla...jau baigiu isdurneti,savaite tik pertrauka buvo nuo temp,sloga jau trecia savaite ir vel temperatura...kazkas tragisko...taip va mes liudnai gyvenam...
Laurask parašė:
Na kol kas tikrai cia patinka labiau...vien jau tai, kad gali buti visa seima kartu daug ka reiskia, nereikia vienam gyventi vienoj saly, kitam kitoj (kas dabar labai iprasta lietuviu seimose)...
O lyinti siu saliu turbut net ir nereiktu, jos labai jau skirtingos...vienas didziausiu musu tevynes pliusas, bent jau man, yra kalba bei gimines, artimieji ir draugai like ten...tiesa ju labai mazai, visi po kitas salis issivazineje...o kai dar ir cia su mumis giminaiciu gyvena, tai ne taip ir jauciasi tas saviskiu trukumas... Kalbos barjeras irgi iveikiamas, tik reikia noro, salygos visos suteikiamos...praeita savaite uzsirasiau i kursus nuotoliniu budu, ziuresim kaip pavyks mokslus derint su vaiku auginimu...Apskritai, kai cia susitvarkai visus dokumentus, jautiesi daug saugiau finansiskai...veliau gal iskils dar visokiu problemu, bet kol kas Svedijai galima deti nemazai pliusu...
![]()
del artimuju sutinku kad Lietuvoj yra geriau
bet tokiais laikas tai dauguma bent jau mano giminiu yra visur issivazineje, grysti i Lietuva per sventes kad pabutum su savais artimaisiais
as tai cia labiausiai bijau del gimdymo
bet vakar buvau pas daktaru tai pirmas ispudis man labai geras
tai kazkaip noriu cia ir gimdyti
aisku del kalbos sunkiausia bet bent jau dabar nera dideliu problemu, mes su vyru ir uzsiregistravom cia eit kalbos mokytis tik nezinau kada pradesim
Valanciukai parašė:
sveikos naujos mamytesmes gyvename Järna miestelyje mum iki stocholmo 40km
malonu kad prisijunget i musu buri
kuo daugiau tuo smagiau ;) cia gyvenu 3metus na su pasivazinejimais pirmyn atgal
auginam dukryte kaip matot 1m2men. , jei jau apie ora kalbam tai jo uz lango saulute o mus vel ligos uzpuole...savaite kaip po paskutines temperaturos ir vel mano mazgei 39temperatura,trecia diena tai kyla tai numusu ir vel pakyla...jau baigiu isdurneti,savaite tik pertrauka buvo nuo temp,sloga jau trecia savaite ir vel temperatura...kazkas tragisko...taip va mes liudnai gyvenam...
tikrai smagu kad yra su kuo pabendraut
paklaust kas neaisku ir panasiai
o ligos tai baisu
sveikit ;)
aaRuta parašė:
tikrai smagu kad yra su kuo pabendrautpaklaust kas neaisku ir panasiai
o ligos tai baisu
sveikit ;)
nebijok, cia bent neiskolios
mane lt sanitare kai ruose operacijaj iskoliojo kai sunu gimdziau, tai visas stalas virpejo paskui nuo streso...
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai