monamint parašė:
Tai vistiek gausis truputi daugiau nei siaip nuskaiciuotu dirbant?
Taip, nes nuo algos 24% atskaiciuoja.
monamint parašė:
Tai vistiek gausis truputi daugiau nei siaip nuskaiciuotu dirbant?
Taip, nes nuo algos 24% atskaiciuoja.
AgneUgne parašė:
O kokia suma dabar neapmokestinama? 380€ ? Jei pvz mano vidurkis bus 500€ tai nuo 120€ nuims 21% mokesciam? ??
Jo, 380
"Jei asmens darbo užmokestis („ant popieriaus“) yra didesnis negu 400 EUR (MMA, galiojantis einamųjų metų pirmąją dieną), tuomet neapmokestinamų pajamų dydis skaičiuojamas pagal formulę:
NPD = 380 EUR - 0,5 x (‘Mėnesinis darbo užmokestis‘ - 400 EUR)"
My Life parašė:
Sveikutes! Prieš kiek laiko iki vaiko antrojo gimtadienio darbovietei reikia pranešti del imamu trečiu vpa metu?
Pries 14 dienu, bet ne visi vadovaujasi, tad geriausiai paskambint ir suzinot.
Raskis parašė:
Sveikos, laukiames treciojo pametinuko, ar einant i dekreta ir paskiau i vpa 3 karta viskas taip pat, kaip ir is pirmojo i antraji? Ar jau valstybe nebemoka tokioms…
Taip. Viskas tas pats. Tik antru metu pasalpos gavima perleiskit teciui, jeigu yra galimybe.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip. Viskas tas pats. Tik antru metu pasalpos gavima perleiskit teciui, jeigu yra galimybe.
Aciu labai. Leliukas turetu gimti spalio gale, antru metu pinigelius gausiu iki 19m vasario 4. Ar jei neperrasysiu man dekreta nuims ta suma kur gausiu uz tuos menesius vpa?
Raskis parašė:
Aciu labai. Leliukas turetu gimti spalio gale, antru metu pinigelius gausiu iki 19m vasario 4. Ar jei neperrasysiu man dekreta nuims ta suma kur gausiu uz tuos mene…
Pries einant i dekreta perleiskit antru metu ismoka teciui, nes kitaip gausit maziau dekreto.
Jolanta-K@J mama parašė:
Pries einant i dekreta perleiskit antru metu ismoka teciui, nes kitaip gausit maziau dekreto.
Labai aciu!
Jolanta, estate minėjusi, kad išmokos, gautos is sodros, slaugant mažameti, serganti vaiką, isiskaiciuoja i dekreto ir VPA ismoku sumą, apskaiciuojant ismoku dydi. Ar tas pats galioja apskaiciavimui bunant nedarbingume? Y tryju menesiu vidurki ieina ismoka gauta is sodros, del vaiko ligos, ar Tai isikaiciuos ar tik darbo uz mokestis? Šiuo metu vaikas serga... Del to domiuosi
17 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai